Next Up - Saga

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
pomparaus

Next Up - Saga

#1 Mesaj de pomparaus »

Buna ziua si va rog un sfat/ajutor!
Nu am preluat pana acum baze date din next up in saga si am inteles ca se pot face doar importuri baze de date in format .xls. Balanta va fi la sept.2026 (va inchide luna sept.firma de contabilitate). Intreb : trebuie configurate conturile analitice in excelul trimis de ei ca in planul de conturi saga, apoi se face importul? Care ar fi pasii ?
Prima data import nomenclatoarele furnizori/clienti, apoi balanta analitica, registrul imobilizarilor, situatia stocurilor? Introduc componenta soldurilor 4011/4111 pe fc.in intrari/iesiri dupa preluare balanta?
Deasemenea ca sa nu se intrerupa fluxul pe aceasta firma in contabilitate avand in vedere ca cei de la acea firma au fost imputerniciti de administrator sa aiba acces in SPV, REGES...etc. administratorul are un token obtinut de la digisign zilele cestea pe care mi-l va da mie si il voi activa prin 150, dar, pot sa inregistrez dupa activarea lui si administratorul cu acest token in SPV pe langa firma de contabilitate inainte de a le revoca drepturile si daca da, unde trebuie sa intru sa-l adaug si sa aiba/am acces in SPV?
Va multumes pentru orice sfat!

tomac

Re: Next Up - Saga

#2 Mesaj de tomac »

Administratorul respectiv poate și acum să acceseze acest link - https://www.sagasoft.ro/spv.php
Cu tokenul conectat va genera un cod SPV, pe care îl copiază, îl salvează într-un fișier txt creat cu notepad, iar după copierea codului în fișier salvează fișierul și-l trimite către dvs. Îl deschideți, copiați codul SPV și accesați ecranul e-facturi, lipiți codul SPV acolo și apăsați salvează. Timp de 90 de zile veți prelua facturi fără probleme. După 90 de zile dacă expiră și nu se reînnoiește automat generează administratorul alt cod.
Dacă se utilizează SAGA WEB e mai simplu fiind suficient ca administratorul să aibă acces la interfața web și va genera direct de acolo codul SPV.
De asemenea administratorul poate fi înrolat în SPV oricând, folosind procedura normală, accesând linkul obișnuit - https://www.anaf.ro/InregPersFizicePublic/formularInregistrare.jsp
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

pomparaus

Re: Next Up - Saga

#3 Mesaj de pomparaus »

Multumesc tare mult Cristi!

Scrie răspuns