eFACTURA -detalii eronate

negrur927

eFACTURA -detalii eronate

#1 Mesaj de negrur927 »

Buna ziua, va rog daca aveti idee cum as putea sa rezolv urmatoarea situatie. Am o problema la modul ca am intocmit o factura catre client, din Saga, iar la transmiterea in efactura apar alte detalii, am o pozitie de prestari servicii si una de garantie buna executie DAR in loc sa imi puna pozitia de garantie de buna executie care este facturata fara tva si cu valoare negativa, in efactura apare ca explicatie discount (cuvand care nu exista pe factura in Saga C) si pus total in alta parte, nu sub potitia 1. Evident clientul nu accepta factura emisa asa; dar nu stiu cum sa emit factura in Saga C pt a se transmite identic in SPV. Am transmis 2 mailuri la Saga insa deocamdata nu am primit raspuns.
Multumesc frumos!

balazse246

Re: eFACTURA -detalii eronate

#2 Mesaj de balazse246 »

Cand ai intrat in meniul "e-facturi" si ai apasat pe butonul "previzualizare e-factura" apare cum ai mentionat?
Ai actualizat programul, chiar daca ai ultima versiune?

bucatarua

Re: eFACTURA -detalii eronate

#3 Mesaj de bucatarua »

Buna ziua, am urmatoarea problema:
E-facturi - Generare si transmitere e-facturi
la cimpul DATA de la ... pina la ... apare automat
de la 04.09.2026 ... pina la ... 04.10.2026
chiar daca in Configurare am setata "Pleluare si raspunsuri SPV din ultimele: 60 zile.
Deci, dupa data de 04.10.2026, la "Generare si transmitere e-facturi" trebuie sa selectezi luna pentru care vrei sa trimiti facturile de vanzare in e-factura.
Asta s-a intamplat dupa actualizarea la 606, si da, am refacut actualizarea ...
Are cineva o solutie pentru problema asta?
Multumesc.

Scrie răspuns