Buna ziua,
Am un fisier excel cu peste 200 de arende, create cu alt soft. Fisierul contine nume si prenume arendasi, CNP, suma bruta arenda, impozit pe venit arenda, suma neta arenda, putem adauga si localitatea (domiciliul arendasilor). Se poate importa in SAGA WEB, pentru a fi preluat in D112?
IMPORT ARENDE
Re: IMPORT ARENDE
DIn cele vazute (nu am incercat inca pentru ca au fost niste limitari initiale la importul in SALARIATI) se poate dar fisierul trebuie sa fie de forma: CSV sau XML.
Ca sa vedeti structura acceptata la import aveti urmatoarea solutie:
Apasati - in SALARIATI - butonul de langa lupa si alegeti ca exportul (chiar daca nu are nicio inregistrare) sa fie in XLS.
Aveti modelul pe care SAGA C il accepta.
Pe acest model/sablon adaugati datele din fisierul creat au celalalt soft.
Dupa ce datele au fost transferate in "sablon", salvati sablonul cu extensia "csv"
Exemplu:
Aveti exportat un fisier care este de forma: 123654.xls
Il deschideti, copiati ceea ce va intereseaza din celalalt fisier creat cu celalalt soft.
Apasati tasta functionala F12 si alegeti ca salvarea sa se faca (exemplu): arende.csv
Apoi, alegeti butonul de "import" al doilea buton care se regaseste desupra numelui coloanei FUNCTIE (Import zilieri)
Alegeti - manual - ca fiecaruia sa-i puneti data de inceput (ca la orice salariat) inceputul lunii in care acordati arenda. Data de sfarsit o alegeti ca fiind sfarsitul lunii (aceleasi luni) in care arenda a fost platita. Alegeti la tip de contract "arenda" (in loc de permanent).
Se pare ca nu exista o alta posibilitate. Sau daca exista nu stiu eu.
Ca sa vedeti structura acceptata la import aveti urmatoarea solutie:
Apasati - in SALARIATI - butonul de langa lupa si alegeti ca exportul (chiar daca nu are nicio inregistrare) sa fie in XLS.
Aveti modelul pe care SAGA C il accepta.
Pe acest model/sablon adaugati datele din fisierul creat au celalalt soft.
Dupa ce datele au fost transferate in "sablon", salvati sablonul cu extensia "csv"
Exemplu:
Aveti exportat un fisier care este de forma: 123654.xls
Il deschideti, copiati ceea ce va intereseaza din celalalt fisier creat cu celalalt soft.
Apasati tasta functionala F12 si alegeti ca salvarea sa se faca (exemplu): arende.csv
Apoi, alegeti butonul de "import" al doilea buton care se regaseste desupra numelui coloanei FUNCTIE (Import zilieri)
Alegeti - manual - ca fiecaruia sa-i puneti data de inceput (ca la orice salariat) inceputul lunii in care acordati arenda. Data de sfarsit o alegeti ca fiind sfarsitul lunii (aceleasi luni) in care arenda a fost platita. Alegeti la tip de contract "arenda" (in loc de permanent).
Se pare ca nu exista o alta posibilitate. Sau daca exista nu stiu eu.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!