inchidere sold furnizor
-
Re: inchidere sold furnizor
@Balasze Multumesc de ajutor!
Buna tuturor!
Ma puteti ajuta si pe mine va rog, achitat un avans prin banca, 4092= 5124 (eur),
ulterior cand am introdus factura, nu o pot da spre plata cu 4092, caci imi apar doar optiunile cu 5 in fata...
Ma puteti ajuta si pe mine va rog, achitat un avans prin banca, 4092= 5124 (eur),
ulterior cand am introdus factura, nu o pot da spre plata cu 4092, caci imi apar doar optiunile cu 5 in fata...
- balazse246
Si cine te opreste sa il introduci manual?
Imi poti spune te rog, cum inregistrez manual, nu prea am lucrat cu saga...
-
Re: transferuri intre gestiuni
Am constatat ca unele din transferurile pe care le opereaza o societate (clientul meu) nu se duc unde trebuie si anume: din produse finite intr-unul din magazinele proprii. Apare eroarea: file.agetcont 371.prg' does not exist.
Ce trebuie sa fac in acest caz.1
Ce trebuie sa fac in acest caz.1
Ultima oară modificat Mie Apr 16, 2025 4:15 pm de către scurtum265, modificat 1 dată în total.
- balazse246
Pentru popal543
Cand apesi butonul "plata" la "cont plata" treci manual "4092" utilizat.
Cand apesi butonul "plata" la "cont plata" treci manual "4092" utilizat.
- balazse246
Pentru scurtum265
Descrie exact procesul de transfer.
Descrie exact procesul de transfer.
-
Din gestiunea de produse finite se transfera produse de panificatie in magazinele proprii. Aceasta operatie se face prin sectiunea "Transfer". Am verificat modul de intocmire al transferului si este corect, dar in gestiunea magazinului nu ajung produsele Si asta s-a intamplat nu odata ci in fiecare luna aproape am aceasta problema. Documentul este corect facut, validat dar in operatii, note contabile si in magazin nu exista. eroarea care imi apare la listarea NIR -ului este ; file.agetcont 371.prg'does not exist.1
Mentionez ca isi in gestiuni si in planul de conturi exista analitic pentru acest magazin.
Mentionez ca isi in gestiuni si in planul de conturi exista analitic pentru acest magazin.
multumesc!!!
- balazse246
Pentru scurtum265
Ii interesant ca se intampla eroare doar aleator si nu constant.
Din pacate nu ai oferit detalii exact despre modul de intocmire a transferului, ci doar ai mentionat ca este corect. La o adica din depozit transferi de pe produs finit in magazin marfa pe cantitativ-valoric (iar ambele gestiuni sunt de tip cantitativ-valoric), adica faci transfer de pe un cod de material pe alta, sau global-valoric, cand in partea de gestiuni alegi la destinar o gestiune de global-valoric.
Atentie, ca sa nu ai doua gestiuni cu denumiri asemanatoare care au setari diferite si sa te incurci intre ele.
Daca cele de mai sus nu rezolva problema, atunci o solutie ar fi sa trimiti o salvare de baza de date echipei Saga, unde descrii exact la care pozitie ii problema, deoarece doar la verificarea bazei de date se poate oferii un raspuns final.
Sa ne zici cum s-a finalizat.
Ii interesant ca se intampla eroare doar aleator si nu constant.
Din pacate nu ai oferit detalii exact despre modul de intocmire a transferului, ci doar ai mentionat ca este corect. La o adica din depozit transferi de pe produs finit in magazin marfa pe cantitativ-valoric (iar ambele gestiuni sunt de tip cantitativ-valoric), adica faci transfer de pe un cod de material pe alta, sau global-valoric, cand in partea de gestiuni alegi la destinar o gestiune de global-valoric.
Atentie, ca sa nu ai doua gestiuni cu denumiri asemanatoare care au setari diferite si sa te incurci intre ele.
Daca cele de mai sus nu rezolva problema, atunci o solutie ar fi sa trimiti o salvare de baza de date echipei Saga, unde descrii exact la care pozitie ii problema, deoarece doar la verificarea bazei de date se poate oferii un raspuns final.
Sa ne zici cum s-a finalizat.
-
Am transmis baza de date la saga.
-
Nu pot sa trimit baza de date este prea mare. Am zip-uit si are 284MB. Nu stiu cum sa o micsorez mai mult.
- balazse246
Ai facut salvare de baza de date de la "administrare" -> "intretinere bd" -> bifa la "cu salvare in alta locatie" -> ai selectat locatia si ai apasat pe "start" sau ai arhivat folderul "SAGA C.3.0"?
Vezi aici tutorial cu salvare de baza de date:
https://www.youtube.com/watch?v=e8ip0f2XYHo
Vezi aici tutorial cu salvare de baza de date:
https://www.youtube.com/watch?v=e8ip0f2XYHo