masini
-
masini
buna...lucreaza cineva cu submeniul MASINI din meniul DIVERSE?
vreau sa creez foi de parcurs pentru masini si nu prea stiu cum....
afecteaza cu ceva daca ma intorc si in lunile precedente si creez?
nu prea stiu ce se trece la toate punctele alea din tabel..
daca ma poate ajuta cineva
va multumesc !
va multumesc !
-
Re: masini
deci nu lucreaza nimeni?

Ai rabdare.
Nu toata lumea sta pe forum sa vada ce noutati sunt. Fiecare intra cand are timp liber.

Nu toata lumea sta pe forum sa vada ce noutati sunt. Fiecare intra cand are timp liber.
-

stiu asta...dar am vazut ca lumea se uita la msg si ma gandeam ca poate stie cineva...
sorry...

mergi pe masini, adaugi nr masinii, intri la foi de parcurs, adaugare , completezi linia cu datele cerute, salvezi, si continui... pana .. te saturi
dupa fiecare linie completata , faci salvare.
apoi fiind pe masina respectiva poti lista foaia de parcurs pe perioada aleasa.
Da poti introduce si cu data din urma.
modulul auto nu are legatura cu contabilitatea e independent.
Eu folosesc doar partea de evidenta operativa a masinilor ITP, Asigurari, Reparatii, Casco, Rovigneta... ca sa pot urmari la 30 de masini datele acestea de expirare pt a le programa mai usor.

Eu folosesc doar partea de evidenta operativa a masinilor ITP, Asigurari, Reparatii, Casco, Rovigneta... ca sa pot urmari la 30 de masini datele acestea de expirare pt a le programa mai usor.
Ultima oară modificat Joi Iun 23, 2011 1:54 am de către herganiec, modificat 1 dată în total.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Buna.Eu folosesc subm."masini".Herganiec are dreptate->cum sa introduci foile de p.Acum depinde cine cond.masina-->administratorul=daca e angajat e ok,daca nu,il treci la salariati cu toate datele.Mentionezi ca a fost angajat 01.01.2000 si a plecat tot atunci(cei de la Saga mi-au spus sa fac asa).Ai grija la traseu.Daca ai de mai multe ori acelasi traseu,atunci e o problema, deoarece cand printezi iti scoate toate "foile de parcurs"de pe acelasi traseu.Eu am o firma X care are acelasi traseu(merge dupa marfa) de 4-5 ori pe luna si atunci la "traseu"trec 1,2,3...(ceide la Saga au fost de acord cu asa ceva)si nu am probleme la printare, pe "bucata" a fiecarei foi.Administratorul firmei X ,cand i-am facut foaia de p.,l-am pus sa semneze in dreapta jos si o stampila.La oprit politia de mai multe ori si a fost ok.Pana si garda financiara,cand a vazut foile de p. si ordinele de deplasare au fost placut impresionati de existenta acestora(neaparat semnate si stampilate).Poti sa faci foi de p.si cu date anterioare,numai sa ai grija la cele ce ti-am spus.Poate sunt unii care au si alte ideii...caleanm349 scrie:buna...lucreaza cineva cu submeniul MASINI din meniul DIVERSE?
va multumesc !
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
-
multumesc pentru sugestii..
-
cum adaug polita RCA, rovinieta, ITP, etc?herganiec scrie: ↑Vin Iun 17, 2011 9:17 pm mergi pe masini, adaugi nr masinii, intri la foi de parcurs, adaugare , completezi linia cu datele cerute, salvezi, si continui... pana .. te saturidupa fiecare linie completata , faci salvare.
am incercat si nu permite completare.
multumesc
cum sa nu.. adaugi masina sus iar jos cum se vede adaugi RCA ITP.. etc..

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”