stat salarii

saucan

stat salarii

#1 Mesaj de saucan »

buna ziua,am o problema,am o societate cu 2 angajati,cand vreau sa tiparesc declaratia 112 si plata ,imi aduna sumele de plata la amandoi angajati si nu stiu cum sa tiparesc pentru fiecare in parte.ce trebuie facut?multumesc

cernatv

Re: stat salarii

#2 Mesaj de cernatv »

Unde iti cumuleaza? In sectiunea A?

saucan

#3 Mesaj de saucan »

pe pagina cu stat de plata-salariati permanenti imi apar amandoi angajati fiecare cu orele lucrate si celelalte si la urma imi face totalul iar in pagina state salariati ,in partea de jos imi apare fiecare angajat cu salariul sau,orele lucrate....dar nu pot tipari declaratia pt fiecare in parte si la fel statul de plata.In sectiunea A imi cumuleaza

cernatv

#4 Mesaj de cernatv »

E logic, normal, corect si legal sa-ti cumuleze in sectiunea A deoarece aici sunt reflectate datoriile lunare ale societatii catre bugetul de stat si cel al asig.sociale. In anexa 1.2 exista datele pentru fiecare salariat in parte.

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Pentru SaucaN
Dar pentru ce iti trebuie separat (fii mai explicit sa te putem ajuta in problema pe care il ai)?

bogdanr479

#6 Mesaj de bogdanr479 »

saucan scrie:buna ziua,am o problema,am o societate cu 2 angajati,cand vreau sa tiparesc declaratia 112 si plata ,imi aduna sumele de plata la amandoi angajati si nu stiu cum sa tiparesc pentru fiecare in parte.ce trebuie facut?multumesc
Operatii-state salarii-jos dai clic pe tiparire-iti apare deja ca si selectat stat de plata-apoi in dreapta jos ai tiparire selectiva-apesi acolo si iti apare un cadran cu toti salariatii-dai clic pe unul din salariati si apoi dai tiparire sau afisare ce iti apare-asa iti scoti pentru fiecare salariat statul de plata,ca sa nu vada fiecare ce salar primeste.
Iar la declaratie,ai mai multe pagini si daca te uiti atent,acolo da detaliat pentru fiecare salariat in parte!
O zi buna...sper ca am fost de ajutor!

saucan

#7 Mesaj de saucan »

va multumesc!

saucan

#8 Mesaj de saucan »

buna ziua,am o mica problema,nu mi se inchide conturile de cheltuieli cu angajatii,in state salarii am bifat puna pt caretrebuie latit,am trecut si data platii,in registrul decasa apare plata dar in balanta nu sunt inchise conturile si nici in fisa cont nu apare nimic.ce s-a intamplat?multumesc

herganiec

#9 Mesaj de herganiec »

care din conturi?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

saucan

#10 Mesaj de saucan »

641,6451,6452,6453.Sumele din aceste conturi se afla in balanta pe debit.(dupa inchidere luna).

fagarasa176

#11 Mesaj de fagarasa176 »

Verificati ca sumele sa nu vina mai din urma...
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

herganiec

#12 Mesaj de herganiec »

aia e sigur.
vedeti fisa conturilor.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

saucan

#13 Mesaj de saucan »

s-a rezolvat.multumesc

Scrie răspuns