Începând cu 01.01.2014 am mărit salariile, am făcut acte adiţionale şi am transmis şi în Revisal.
Problema este că în Saga am uitat să măresc salariile şi din ianuarie până azi am depus D112 cu vechiile salarii.
Cum mă sfătuiţi să fac? Eu mă gândeam să devalidez lunile ianuarie-aprilie, să fac rectificativele, dar înainte de validare să revin la datele vechi, iar diferenţele din salarii şi contribuţii să le înregistrez în luna mai prin note contabile.
omitere mărire salariu
Re: omitere mărire salariu
devalidati, refaceti salariile corect din ianuarie pana la zi, faceti rectificativa la D112 pe fiecare luna in parte le transmiteti si virati diferenta de bani. (eu as inregistra NC la salarii lunar corect si nu prin diferenta, nu se stie la vreun control se leaga si de astea)
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Cert e ca trebuie sa faceti decl .112 corecte sa le transmiteti.De platit cred ca ati platit contrib. ptr. salarii nemarite,dupa cum au fost generate de Saga.Daca sinteti platitor de imp. profit tre sa faceti si decl 710 ptr. decl 100 la martie.De corectat balantele nu e problema. Devalidati ,faceti st. pl. corecte,validati si gata. Cred ca se poate sa veniti si cu dif. prin art. contabile. Poate mai sint si alte pareri.
iar plata diferenţelor de salarii? să o plătesc în luna mai ca să nu mai refac registrul de casă? Sunt micro cu D112 lunar.
da, pe un tabel de diferente ian-aprilie (stat pl.nou - stat plata vechi)..anexate amandoua.
Ceva de genul:
Nume ---ian--- feb---mar---apr--Total
ang 1 ---
ang 2 ---
..
Total....
Ceva de genul:
Nume ---ian--- feb---mar---apr--Total
ang 1 ---
ang 2 ---
..
Total....