Eroare 112 in cazul cumului de functii

borodeaa

Eroare 112 in cazul cumului de functii

#1 Mesaj de borodeaa »

Buna ziua,
Am un salariat incadrat cu contract cu timp partial 4 ore pe doua functii in cadrul aceleiasi unitatii.
Am introdus in modulul salariati salariatul cu ambele contracte, am generat statul de plata si declaratia 112.
In momentul validarii declaratiei 112 avem urmatoare eroare:contributia cas calculata pe fiecare contract individual de munca nu este egala cu contributia cas calculata in cadrul cumulului de functii.
Cum ma sfatuiti sa procedez?
Va multumesc.

eugen01

Re: Eroare 112 in cazul cumului de functii

#2 Mesaj de eugen01 »

De la colegii de vis a vis :
pentru salariatul care are 2 contracte de munca, in luna iunie se va completa cate o inregistrare pentru fiecare contract incheiat cu angajatorul respectiv. In Anexa nr.1.2 Anexa asigurat a Formularului 112 se alege Sectiunea B, se completeaza datele solicitate la B.1. Contract/Contracte de munca sau/si somaj tehnic beneficiar de scutire, Randurile 1-11 pentru primul contract de munca, apoi se bifeaza ADAUGA SECTIUNE B 1 iar in Sectiunea B1 astfel adaugata se completeaza datele pentru cel de-al doilea contract de munca. In centralizatorul B.4. Centralizator asigurat la Randul 7 Baza Contributie individuala ASIGURARI SOCIALE plafonata se va inscrie automat castigul brut care constituie baza de calcul pentru contributia individuala de asigurari sociale, plafonata. - See more at: http://www.conta.ro/forum/topic/45208-s ... 2Ic8X.dpuf
http://www.conta.ro/forum/topic/45208-s ... 2-cim-uri/ (Otilia Alupei)
(in link gasim si explicatii despre mesajul de eroare)

balazse

Re: Eroare 112 in cazul cumului de functii

#3 Mesaj de balazse »

Asa rezolvam problema in D.112, dar cum facem cu statul de plata care nu va fi pe aceeasi suma cu D.112?

Scrie răspuns