ERONAT CONTRACT PERMANENT IN LOC DE TIMP PARTIAL

popac141

ERONAT CONTRACT PERMANENT IN LOC DE TIMP PARTIAL

#1 Mesaj de popac141 »

Buna ziua
In anul 2013 am avut un salariat care a fost tot anul angajat cu CMTP. Din greseala in unele luni am gresit bifa si salariatul apare angajat permanent cu deducere. Vreau sa indrept greseala si sa-l declar cu CMTP , sa-i scot deducerea in lunile gresite. Cum refac statele pe anul 2013. Daca dezactivez lunile respective si refac statele se vor modifica inregistrarile contabile se va modifica bilantul etc.

va multumesc

cernatv

Re: ERONAT CONTRACT PERMANENT IN LOC DE TIMP PARTIAL

#2 Mesaj de cernatv »

Copie tot folderul Saga in alta locatie. Refa toate statele de plata si D112. Depune rectificative. Fiind vorba de 2013 trebuie sa modifici salariul minim si cel mediu si sa ai in folderul "FreeTab" versiunea pentru 2013 a D112.
Contabilizeaza toate diferentele in luna curenta. Sterge nou creatul folder Saga pentru a nu te incurca pe viitor.
PS: Pentru deducerea personala nu are importanta ca e angajat cu timp partial, depinde daca e functie de baza sau nu.

popac141

#3 Mesaj de popac141 »

multumesc

popac141

#4 Mesaj de popac141 »

Buna seara
Cum sa-l salvez in alta parte. Saga este in desktop s l-am copiat in my documents. Aveam o frma X SRL creata pentru dverse operatii . Am sters-o de pe my documents si s-a sters si din folderul saga pe desktop.
Ce nu fac bine?

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

pe desktop ai doar scurtatura de lansare a programului. el este instalat in alta parte in partitia C: sau D:.
de obicei C:\SAGA C.3.0, acest direcctor trebui sa-l copiezi in my document de exemplu.. tot.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

popac141

#6 Mesaj de popac141 »

o sa incerc varianta asta.

multumesc

Scrie răspuns