Programul de lucru

urechep212

Programul de lucru

#1 Mesaj de urechep212 »

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:
Un salariat poate munci intr-o zi 6h, in alta 10h, fara sa depaseasca numarul de ore lucratoare din luna, fara sa aiba specificat in contractul de munca, timp de munca inegal(ci 8h/zi)?
Va multumesc!

balazse

Re: Programul de lucru

#2 Mesaj de balazse »

Acest lucru se intampla in mod regulat?
In acest caz, dupa parerea mea personala ar trebui sa faci un act aditional la contract si sa-l modifici in inegal.

urechep212

#3 Mesaj de urechep212 »

Se cam intampla in mod regulat, o sa fac un act aditional. Mai am o problema, de exemplu daca lucreaza duminica si sambata cate 6h, are 2 zile libere in timpul saptamanii dar nu ar putea sa aiba doar 12h, adica o zi libera, si intr-o zi sa lucreze 4h intru-cat e angajat cu 8h? Si in legatura cu lucratul pe timp de noapte, daca acord spor de 25%, trebuie sa dau si liber, cate libere? De exemplu daca lucreaza 7 zile schimb de noapte, cate 8h,inclusiv sambata si duminica, acord 25% spor de noapte pt cele 7 zile, si 1% spor de week-end? Dau 2 zile libere si altceva?

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

urechep212 scrie:De exemplu daca lucreaza 7 zile schimb de noapte, cate 8h,inclusiv sambata si duminica, acord 25% spor de noapte pt cele 7 zile, si 1% spor de week-end? Dau 2 zile libere
Da.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns