Odata cu actualizarea 445, s-a dezactivat optiunea pentru verificarea activitatii utilizatorului (la apasarea tastei INSERT pe orice pozitie din tabele). O alta anomalie intalnita recent este imposibilitatea tiparirii codurilor de bare pe etichete (Cannot load 32-bit DLL c:\SAGA C.3.0\getcbean13.dll 1753). Sistemul este un Intel Xeon Quad Core 2.8 Ghz, 16 Gb RAM, HDD 1 TB, SO Windows 2008 Server, utilizatorii lucreaza Remote Desktop. Toti utlizatorii au drepturi Full Control pe folderul SAGA si TEMP.
Sa fie doar o problema izolata sau generala?
Jurnal operatii utilizatori
Re: Jurnal operatii utilizatori
La mine functioneaza optiunea de "INS". Doar atunci dispar acele informatii daca te uiti pe un alt calculator unde desi ai restaurat baza de date nu sunt introduse utilizatorii.
Verifica sa ai ultima actualizare din 02.10.2014 (pe acea zi au exista doua actualizari).
Verifica sa ai ultima actualizare din 02.10.2014 (pe acea zi au exista doua actualizari).
Toti utilizatorii sunt creati, programul l-am actializat abia in 3 oct. inainte de a posta aici. 

Ai dreptate, au disparut datele de la "ins", acum am verificat la cineva care are definit mai multi utilizatori.
Sa speram ca se va remedia cu o actualizare, daca nu s-a remediat deja, ca n-am mai instalat ultimele actualizari.
Sa speram ca se va remedia cu o actualizare, daca nu s-a remediat deja, ca n-am mai instalat ultimele actualizari.