semnatura electronica
semnatura electronica
dupa ce am reinnoit semnatura electronica si am primit confirmarea de la finante , cum verific daca totul este in regula?
Re: semnatura electronica
Nu mai trebuie. Depune declaratiile.
pai am incercat sa depun o decalartie deja depusa si imi spune "Fisierul depus nu este un document valid - Certificatul digital folosit la semnarea fisierului nu are drept de depunere pentru CUI''. asta pt ca am mai depus o o data?cernatv scrie:Nu mai trebuie. Depune declaratiile.
multumesc frumos de raspuns
Probabil documentul e semnat cu vechea semnatura.
Depune o declaratie semnata cu noua semnatura.
corect. mersi frumos. nu mai am de depus luna asta declaratii. de asta am incercat cu una deja trimisa. vroiam sa fiu sigura pt urmatoarele depuneri. dar cum bine zici este semnata cu vechea semnatura. multumesc frumos inca o data.cernatv scrie:Probabil documentul e semnat cu vechea semnatura.
Pentru MaximA276
Referitor la postare:
Referitor la postare:
tomac scrie: Folosiți butonul "Răspunde" pentru a continua o discuție. Nu folosiți butonul "Citează" decât atunci când e nevoie să citați pe cineva.
Nu mai pot semna documentele...primesc urmatorul mesaj "Furnizorul de servicii criptografice Windows a raportat o eroare. Cod eroare 995. Ce s-a putut intampla?
Rog urgent ajutor.
Rog urgent ajutor.
"Restart windows". 

Am facut asta , degeaba....am reinstalat driverele tokenu-lui 

Buna ziua,
in 2014 cand mi-am reinnoit semnatura electronica si am salvat documentul de confirmare .
Acum vreau sa obtin cererea 150 pentru o societate noua si as dori sa stiu daca pot trimite acel document de confirmare din 2014 sau trebuie sa cer o alta confirmare.
Multumesc anticipat.
in 2014 cand mi-am reinnoit semnatura electronica si am salvat documentul de confirmare .
Acum vreau sa obtin cererea 150 pentru o societate noua si as dori sa stiu daca pot trimite acel document de confirmare din 2014 sau trebuie sa cer o alta confirmare.
Multumesc anticipat.
Trebuie sa utilizezi confirmarea cu semnatura valabila la momentul de fata.
@robut
la inregistrarea pt D150 https://www.anaf.ro/inregcalificat/
vi se solicita documentul de confirmare acela cu numele dvs numele prenumele.pdf nu fisierul confirmare.pdf care l-ati trimis dvs... ci acela care l-ati primit de la firma cu care ati semnat pt token.
la inregistrarea pt D150 https://www.anaf.ro/inregcalificat/
vi se solicita documentul de confirmare acela cu numele dvs numele prenumele.pdf nu fisierul confirmare.pdf care l-ati trimis dvs... ci acela care l-ati primit de la firma cu care ati semnat pt token.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Pentru HerganieC
Ii confirmarea contrasemnata.
Ii confirmarea contrasemnata.

care nu o deschizi cu adobe, ca ai .. bulit-o.. 

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
De ce?