SAGA instalat in doua locuri pe acelasi calculator

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
andreis491

SAGA instalat in doua locuri pe acelasi calculator

#1 Mesaj de andreis491 »

Am o nelamurire si nu stiu daca afecteaza cu ceva.
Am mai multe societati "moarte" pentru care doar depun declaratiile pe 0 (trimestrial).
As dori sa intreb daca se poate sa instalez (pe acelasi calculator) un nou SAGA in care sa tin doar aceste societati.
Adica ceva de genul acesta:
In C:\SAGA C.3.0 - sa fie aplicatia principala
Si in C:\SAGA2 C.3.0 - sa fie mutate firmele inactive.

Stiu cum se muta, dar nu stiu cum se va comporta la actualizari si daca va afecta cu ceva ca este instalat de doua ori pe aceeasi partitie.

herganiec

Re: SAGA instalat in doua locuri pe acelasi calculator

#2 Mesaj de herganiec »

nu cred sa aiba vreo influenta. depinde care sc.exe apelezi.
si atentie la actualizari cand le faci sa fii in directorul corespunzator.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

balazse

Re: SAGA instalat in doua locuri pe acelasi calculator

#3 Mesaj de balazse »

Totusi in acest caz va trebui sa actualizezi ambele foldere (adica vei rula de doua ori actualizarea, doar ca destinatia va trebui modificat), sa zic asa, deoareces pentru ambele va trebui sa fie actualizat declaratiile, precum bilantul.
Dupa parerea mea personala ar trebui sa creezi un folder "incative" in care sa copiezi/instalezi folderul "SAGA C.3.0".
Pentru ambele sa creezi cate un shortcut, doar ca pentru a doua sa modifici denumirea (SAGA C.3.0 - inactive) sa stii in care parte lucrezi. Pentru a nu gresii cand intrii pentru al doilea folder poti modifica numele de utilizator principal din "ADMIN" in "INACTIV".

Scrie răspuns