dispare sc.exe

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
Încuiat
nicolae

dispare sc.exe

#1 Mesaj de nicolae »

am incercat sa intru in saga c, mi-a aratat un mesaj de la windows pe care l-am inchis fara sa il citesc. In urma acestei actiuni, mi-a disparut executabila sagac.exe de pe desktop. cand am intrat in folderul in care este instalat programul am observat ca nu mai era executabila sc.exe . am incercat sa il reinstalez si sa ii fac update si tot nu imi apare sc.exe. apoi, crezand ca este vorba despre o eroare a windousului meu(xpsp2) am instalat programul luat de pe site-ul oficial pe un laptop ce are ca si sistem de operare, windows7x64. Nici pe laptop nu imi apare sc.exe. kitul de instalare mi-l instaleaza apoi pana sa se termine instalarea, acesta dispare. ce ar trebui sa fac ?

negoitaa367

Re: dispare sc.exe

#2 Mesaj de negoitaa367 »

sc. exe a disparut si la mine ,l-am gasit in fisierul carantina a antivirusului AVAST.L-am restaurat .
Trebuie sa faceti o setare in antivirus incat sa nu mai defineasca "sc.exe" ca un posibil virus Eu cel putin asa am facut in antivirusul AVAST
O zi buna si sper ca v-am fost de ajutor.

apostud701

#3 Mesaj de apostud701 »

si mie mi l-a bagat avastul in carantina, cu suspiciunea de virus: Win32:Evo-gen.
din virus chest poti da restore and add to exclusions. dar trebuie vazut de ce avast l-a identificat ca fiind virus

tomac

#4 Mesaj de tomac »

De prost ce e. De aia. A mai fost problema asta în vară și atunci l-am raportat și eu ca fiind fals positive și au actualizat baza de date a semnăturilor și nu au mai fost probleme până zilele astea iarăși.
Soluția lor de atunci e bună și acum https://www.avastantivirus.ro/blog/fals ... abilitate/
Că nu-și mențin semnăturile actualizate e altceva. Și o spune, cu ciudă, un utilizator al AVAST pentru care am plătit licență.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Încuiat