Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns : am facut incetarea cim (perioada nedeterminata prin demisie) in revisalul din Saga, l-am transmis la ITM, dar cand am verificat pe site inregistrarea - la data de sfarsit nu scrie nimic, iar la stare - incetat. Unde trebuie sa completez ca sa imi apara si data sfarsit contract ? Am incercat sa completez la rubrica data sfarsit in Revisalul din Saga, dar imi da mesaj ca se completeaza doar pentru CIM pe perioada determinata.
Este normal sa apara asa pentru incetare cim pe perioada nedeterminata, sau am facut eu ceva gresit?
Multumesc anticipat!
Problema Revisal la incetare CIM pe perioada nedeterminata
-
Re: Problema Revisal la incetare CIM pe perioada nedetermina
Câmpul data sfârșit nu se completează în cazul încetării contractelor de muncă pe perioadă nedeterminată și nu reprezintă data încetării contractului. Dată sfârșit apare numai la CIM pe perioadă determinată și e ziua de final a intervalului perioadei pentru care a fost angajată persoana.
Data încetării nu se vede pe siteul ITM. E una din informațiile restricționate utilizatorilor. De ce? Îi întrebați pe ei.
Data încetării nu se vede pe siteul ITM. E una din informațiile restricționate utilizatorilor. De ce? Îi întrebați pe ei.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Re: Problema Revisal la incetare CIM pe perioada nedetermina
Va multumesc mult, pentru raspuns si pentru promptitudine.
M-am linistit.
M-am linistit.