REVISAL,daca trebuie tinut ata in Saga cat si in program rev
REVISAL,daca trebuie tinut ata in Saga cat si in program rev
Putem avea o baza a revisal din Saga, sunt pesoane care solicita raport revisal si nu stiu cum putem gasi asa ceva in Saga. Suntem obligati sa tinem atat in Saga cat si in revisal? Adica sa muncim de doua ori?
Re: REVISAL,daca trebuie tinut ata in Saga cat si in program
Salariati>Registru evidenta salariati>Raport salariat...
ce pacat ca nu ati verificat pana acum...
cine stie ce surprize ati mai fi gasit...
cine stie ce surprize ati mai fi gasit...

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Buna ziua,
Am preluat o firma de luna aceasta si vechea contabila nu doreste sa de-a baza de date de revisal. Ce e de facut? Ce pot sa fac? Sa introdus pe toti angajatii din 2011 pana in prezent cu toate modificarile cu incetari, etc....?
Am preluat o firma de luna aceasta si vechea contabila nu doreste sa de-a baza de date de revisal. Ce e de facut? Ce pot sa fac? Sa introdus pe toti angajatii din 2011 pana in prezent cu toate modificarile cu incetari, etc....?
-
Va puteti recupera baza de date de la ITM contracost.
- fagarasa176
Ea este platita pentru serviciile oferite, baza de date este proprietatea societatii, este obligata sa o puna la dispozitie, ca si baza de date din programul de contabilitate.kalapism scrie:vechea contabila nu doreste sa de-a baza de date de revisal. Ce e de facut? Ce pot sa fac?
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Si eu i-am zis asta dar nu vrea, de contabilitate in nici un caz a zis ca ea si-a listat tot ce era de listat si este la dosar cu toate de planul de amortizare si registrul imobilizarilor nu este.Asta a zis ca pana la urma imi listeaza.
Iar revisalul sa-l fac din nou sa iau dosarele la mana si sa le introduc. asta a fost raspunsul ei. I-am explicat ca este carnetul de munca al unui om, care si pe vremea carnetelor pleca cu acelasi carnet nu la fiecare societate altul.
Am vorbit la Itm si ma vor ajuta ei .
Oricum am ramas socata de ce fel de contabili mai sunt in lumea asta. Una e sa mai inveti ca nu le sti pe toate alta e sa fi prost rau.
Iar revisalul sa-l fac din nou sa iau dosarele la mana si sa le introduc. asta a fost raspunsul ei. I-am explicat ca este carnetul de munca al unui om, care si pe vremea carnetelor pleca cu acelasi carnet nu la fiecare societate altul.
Am vorbit la Itm si ma vor ajuta ei .
Oricum am ramas socata de ce fel de contabili mai sunt in lumea asta. Una e sa mai inveti ca nu le sti pe toate alta e sa fi prost rau.
- fagarasa176
Sincer....si este doar o parere personala...nu vreau sa jignesc pe nimeni...imi este rusine ca am astfel de colegi de breasla..
Ce vina are viitorul contabil ca patronul a decis schimbarea persoanei care se ocupa de evidenta contabila? De ce trebuie el sa munceasca aiurea?
E uite de asta...ca suntem o natie de invidiosi si de scârţari....si sa moara si capra vecinului.
Sa ii faca plangere penala, eu asa as face..
Ce vina are viitorul contabil ca patronul a decis schimbarea persoanei care se ocupa de evidenta contabila? De ce trebuie el sa munceasca aiurea?
E uite de asta...ca suntem o natie de invidiosi si de scârţari....si sa moara si capra vecinului.
Sa ii faca plangere penala, eu asa as face..
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Ca si final la acest subiect vreau sa va spun ca am fost facuta cu ou si cu otet, mi s-a spus ca daca as fi fost contabila buna nici nu trebuia sa cer baza de date de revisal si ca imi va lista rapoartele per salariat la fiecare si sa mi le introduc din nou in program.
Cine a fost cu aceasta declaratie "utila"? Vechea contabila sau cei de la ITM?
Vechea contabila
In loc sa vina cu diverse declaratii mai bine sa respecte proprietatea unitatii, adica baza de date a ReviSal-ului.
Asta e introduc toti salariatii din 2011 cu modificari de salarii, etc... dar sunt atat de nervoasa si atat de suparata pentru jigniri ca nu-mi vine sa cred ce am cerut asa de grav? Chiar nu pot sa realizez... Nu e ceva normal?
Ei i s-ar parea normal sa primeasca asa o firma ?
M-am mai descarcat si eu aici putin.
Va multumesc!
Va multumesc!
-
kalapism scrie:Asta e introduc toti salariatii din 2011 cu modificari de salarii, etc... dar sunt atat de nervoasa si atat de suparata pentru jigniri ca nu-mi vine sa cred ce am cerut asa de grav? Chiar nu pot sa realizez... Nu e ceva normal?
Va multumesc!
O face din invidie!
Cu siguranta s-a saturat patronul societatii de greselile facute de ea,iar acum se razbuna pe tine.
Spunei patronului sa ii ceara el baza de date si daca il refuza,sa o reclame la politie.Baza de date nu este a ei,este a societatii.
Cineva trebuie sa o invete minte sa fie un pic mai constienta,nu cu capul in nori.