eroare declaratie 112

barsane

eroare declaratie 112

#1 Mesaj de barsane »

buna ziua,
am depus o declaratie 112 la o firma care are doua sedii secundare unul pentru care am obtinut un nou CIF pentru ca a depasit 5 salariati, iar al doilea sediu secundar a fost declarat fara salariatii fiind un depozit, la depunerea declaratiiei 112 am completat in sectiunea F2 CIF-ul pentru sediul secundar si suma aferenta impozitului pe salarii, insa imi da urmatoare eroare E: validari goale, eroare regula A157.3 CIF sediu secundar =35014793 nu este declarat, mentionez ca eu pentru sediul secundar care are salariati am alt CIF nu cel pe care mi-l da da in eroare.
va rog daca se poate sa-mi spuneti unde gresesc sau ce trebuie sa fac pentru a putea depune declaratia.
va multumesc

balazse

Re: eroare declaratie 112

#2 Mesaj de balazse »

Sa incepem de la inceput.
In programul la "administrare" -> "configurare societati" -> "setari diverse" -> ai pus bifa la "aceasta societate are filiala/punct de lucru".
Te-ai dus la "fisiere" -> "filiale" si ai introdus codul fiscal pentru sediul secundar (fara sa pui bifa la "cu personalitate juridica").
La "fisiere" -> "salariati" -> pentru fiecare salariat ai completat "cod fiscal filiala".
Ai procedat ca atare?

barsane

Re: eroare declaratie 112

#3 Mesaj de barsane »

multumesc frumos pentru raspuns, am rezolvat cu ajutorul dumneavoastra

Scrie răspuns