Formulare statistica
Formulare statistica
Buna ziua,
Am o intrebare dintre cele mai diverse: mai primeste cineva formulare/situatii de la Directiile Judetene de Statistica in care se cer diverse date din program mai usor sau mai greu de extras? Nu de alta dar eu tocmai ce am completat una anuala cu date privind salariile - o grozavie nu alta, am pierdut o zi intreaga, iar acum am primit email ca firma a fost inclusa intr-un oarecare esantion-lunar!!! Adica voi avea de treaba in fiecare luna...si nu putin....
Sunt astea oare obligatorii??? Nu stiu de ce, dar am o impresie vaga ca nu....
Am o intrebare dintre cele mai diverse: mai primeste cineva formulare/situatii de la Directiile Judetene de Statistica in care se cer diverse date din program mai usor sau mai greu de extras? Nu de alta dar eu tocmai ce am completat una anuala cu date privind salariile - o grozavie nu alta, am pierdut o zi intreaga, iar acum am primit email ca firma a fost inclusa intr-un oarecare esantion-lunar!!! Adica voi avea de treaba in fiecare luna...si nu putin....
Sunt astea oare obligatorii??? Nu stiu de ce, dar am o impresie vaga ca nu....
- danilevicis
Re: Formulare statistica
da, sunt obligatorii. si fac asta lunar.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
- danilevicis
este un portal online de colectare
http://www.insse.ro/cms/files/Site_eSOP ... e_cum.html
probabil firma este reprezentativa de aceia v-au inclus in esantion
undeva este o amenda daca nu colaborati cu institutiile statului...pentru bunul mers al economiei romanesti
http://www.insse.ro/cms/files/Site_eSOP ... e_cum.html
probabil firma este reprezentativa de aceia v-au inclus in esantion
undeva este o amenda daca nu colaborati cu institutiile statului...pentru bunul mers al economiei romanesti

Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Speram sa primesc alt raspuns
asadar sa nu mai fac investigatii, ca finalul e acelasi....
dar mi se pare fara sens. Oricum multumesc pt ajutor si spor la completat situatii statistice, nu? 

- danilevicis
daaa, o "placere" sa le completez.... si eu am solicitat sa ne scoata de la raportare, au spus ca nu se poate.
cred ca cu cat sunteti mai harnic/harnica si le dati datele frumos organizate cu atat va baga in anchete mai usor ca vad ca au cu cine lucra. nu stiu pe ce baza aleg firmele...
cred ca cu cat sunteti mai harnic/harnica si le dati datele frumos organizate cu atat va baga in anchete mai usor ca vad ca au cu cine lucra. nu stiu pe ce baza aleg firmele...
-
Sacaiti-i cu telefoane, cereti-le explicatii,fiti incomod(a) pentru ei si aveti sanse sa va lase in pace pe viitor 

Eu după un an nu am mai răspuns, apoi am pus filtru pe mail și le ștergea automat. Într-un final au renunțat să-mi mai ceară.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

-
Off, nu am stiut chestia asta tomac ! Asa voi face si eu ! 

Buna ziua
a primit cineva amenda de la Statistica pentru necompletarea formularelor sau completare cu date eronate?
Multumesc
a primit cineva amenda de la Statistica pentru necompletarea formularelor sau completare cu date eronate?
Multumesc