buna- am cumparat programul am introdus un furnizor am prim
buna- am cumparat programul am introdus un furnizor am prim
am cumparat programul dupa primul furnizor
introdus am primit un mesaj analitic invalid ce treduie sa fac ?
introdus am primit un mesaj analitic invalid ce treduie sa fac ?
- fagarasa176
Re: buna- am cumparat programul am introdus un furnizor am
La introducerea furnizorului a'ti modificat contul 401.xxxxx din coloana "Cont analitic" ?
Pe viitor rugamintea este sa postati mai inteligibil, citind mesajul d-vs ochii meu au luat'o razna
Pe viitor rugamintea este sa postati mai inteligibil, citind mesajul d-vs ochii meu au luat'o razna

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
am achiz si eu o licenta noua de saga si nu ma lasa sa introduc 401.xxxxx ( nou furnizor), precizez ca din versiunea free mai aveam 312 furnizori si acum nu mai ma lasa 401.00313 " analitic invalid"
incercati cu altul .. 401.00315 316 .. etc
daca e acelasi lucru sunati la service.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
nu merge am, incercat...il salveasa sau 401 simpluherganiec scrie:incercati cu altul .. 401.00315 316 .. etc
am sa sun la service maine
Verifica cum ii setat in "plan conturi", precum verifica sa nu fi modificat ceva la "administrare" -> "configurare societati" -> "conturi automate" -> "furnizori".
-
Re: buna- am cumparat programul am introdus un furnizor am prim
Buna ziua,
Am cumparat in ianuarie 2021 licenta pentru acest program. Am incarcat soldurile din balanta initiata la 31.12.2020 si am inceput sa inregistrez documente in ianuarie 2021.
Nu am umblat la configurarile din program, ca urmare analiticile pentru 401, 404, 4111, 5122 etc se creaza automat.
Nu merge cu niciun alt numar ca si analitic.Mesajul este constant, <<Analitic invalid>>!
Totul a fost perfect pana astazi, cand nu m-a mai lasat sa creez noi conturi analitice pentru furnizori.
Am rugamintea sa ma indrumati, Am parcurs deja ce era scris pe forum.
Multumesc anticipat!
Am cumparat in ianuarie 2021 licenta pentru acest program. Am incarcat soldurile din balanta initiata la 31.12.2020 si am inceput sa inregistrez documente in ianuarie 2021.
Nu am umblat la configurarile din program, ca urmare analiticile pentru 401, 404, 4111, 5122 etc se creaza automat.
Nu merge cu niciun alt numar ca si analitic.Mesajul este constant, <<Analitic invalid>>!
Totul a fost perfect pana astazi, cand nu m-a mai lasat sa creez noi conturi analitice pentru furnizori.
Am rugamintea sa ma indrumati, Am parcurs deja ce era scris pe forum.
Multumesc anticipat!
Verifică dacă mai ai sinteticul în planul de conturi.
-
Perfecta lamurirea!
Multumesc pentru raspuns. De acum voi sti ce sa mai verific.
Multumesc pentru raspuns. De acum voi sti ce sa mai verific.