creare mai multe gestiuni
creare mai multe gestiuni
Am nevoie de un sprijin pentru deschidere "S.C." noua, dar cu mai multe gestiuni.
Am doua gestiuni si fiecare foloseste doua TVA-uri ( 9% si 20% ).
Trebuie sa am o evidenta separata pe tva-uri in cadrul fiecarei gestiuni.
La un moment dat am nevoie sa cumulez informatiile pentru D300, D394.
Caut o solutie pentru aceasta situatie.
Am doua gestiuni si fiecare foloseste doua TVA-uri ( 9% si 20% ).
Trebuie sa am o evidenta separata pe tva-uri in cadrul fiecarei gestiuni.
La un moment dat am nevoie sa cumulez informatiile pentru D300, D394.
Caut o solutie pentru aceasta situatie.
Re: creare mai multe gestiuni
cititi help-ul din program. e foarte usor dar e mult de scris.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Help-ul e mare. Va rog o localizare.
Ultima oară modificat Joi Mar 31, 2016 8:59 pm de către ferenta, modificat 1 dată în total.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Nomenclatoare>Gestiuni.
Dar e indicat să citești, și chiar să recitești, tot help-ul.
Este mare pentru noi, utilizatorii, e o facilitate de care trebuie să profităm. Că doar nu l-au făcut programatorii pentru ei.
Dar e indicat să citești, și chiar să recitești, tot help-ul.
Este mare pentru noi, utilizatorii, e o facilitate de care trebuie să profităm. Că doar nu l-au făcut programatorii pentru ei.

Am o societate de comert cu amanuntul, unde nir-urile se fac la punctul de lucru, pe saga.
La inceput de an, reprezentantul saga pe aceasta zona, a creat gestiuni noi pentru gestiunile care aveau cota de tva 20%. Cum ar fi bine sa procedez:
1.creez si eu alte gestiuni cu analiticele respective si fac note contabile pt. transfer solduri
2.transfer soldurile automat din " modificare coduri" - " modificare cont contabil"
3.sau merg in continuare cu conturile analitice pe care le am chiar daca va necesita mare atentie la operare
Mutumesc.
La inceput de an, reprezentantul saga pe aceasta zona, a creat gestiuni noi pentru gestiunile care aveau cota de tva 20%. Cum ar fi bine sa procedez:
1.creez si eu alte gestiuni cu analiticele respective si fac note contabile pt. transfer solduri
2.transfer soldurile automat din " modificare coduri" - " modificare cont contabil"
3.sau merg in continuare cu conturile analitice pe care le am chiar daca va necesita mare atentie la operare
Mutumesc.
Creezi patru gestiuni, doua cu Tva 20% si doua cu Tva 9%, pe analitice. Ex: 371.1 marfuri cu tva 20% punct lucru x si 371.2 marfuri cu tva 9% p.l.x. La fel si celelalte doua.
Nu ati inteles despre ce este vorba, recapitulez:
am patru gestiuni create, insa incepand cu 01.01.2017, la punctul de lucru unde se fac nir-urile, s-au creat alte doua gestiuni pt. cota de tva 19 %, cu alte analitice 371.5 si 371.6.
am patru gestiuni create, insa incepand cu 01.01.2017, la punctul de lucru unde se fac nir-urile, s-au creat alte doua gestiuni pt. cota de tva 19 %, cu alte analitice 371.5 si 371.6.
daca la 31.12.2016 am 371.1 si 371.2 gestiuni cu tva 20% de la 01.01.2017 trebuie sa fac 371.3 si 371.4 pt tva 19% sau le pot modifica pe cele deja existente? multumesc.
inchizi luna decembrie cu 20%. Din ianuarie va fii cu 19% nu trebuie sa creezi alte conturi.
Verifica la fisiere ->gestiuni ultima coloana sa fie 19%.
Verifica la fisiere ->gestiuni ultima coloana sa fie 19%.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”