revisal
revisal
Buna Dimineata
Am o intrebare. Ieri am transmis in revisal 3 contracte cu data de incepere a activitatii azi, si nici pana la ora asta nu am primit inregistrarea cu nr de la ITM. Ce sa fac in cazul asta? Sa modific data ctr si sa incerc sa transmit din nou?
Am o intrebare. Ieri am transmis in revisal 3 contracte cu data de incepere a activitatii azi, si nici pana la ora asta nu am primit inregistrarea cu nr de la ITM. Ce sa fac in cazul asta? Sa modific data ctr si sa incerc sa transmit din nou?
Re: revisal
netata, si eu am aceasi problema, pe c-ta
, nici acum nu-mi apare) are cineva idee ?

am trimis un emai la [email protected] - sa vedem ce raspuns imi da
Multumesc mult, astept sa-mi spuneti si mie. O zi buna
am trimis si eu sa vedem acum
intr-un final dupa aproape 2ore de sunat la itm , mi s-a dat raspuns de la informatica ca de pe data de 9 .06 au schimbat ceva la site, si cand am incarcat ieri baza de date mi-a aparut mesajul " Registrul (.rvs) urmează a fi procesat în interval de maxim câteva ore de la depunerea acestuia in functie de volumul de încărcări ce se realizează pe portal.Vă rugăm să reveniți la consultarea Raportului de preluări pentru a vedea rezultatul depunerii și codul de încărcare" , si cica in 100 de ore probabil va aparea incarcarea, in concluzie nici ei nu stiu cand se va rezolva situatia.
multumesc, multumesc, multumesc
cu placere, dupa toata agitatia au pus si ei un anunt - Vă informăm că toate depunerile valide realizate pe portalul ReGES în data de 13.06.2016 au fost procesate, iar în secţiunea Raport Preluări este disponibil codul de depunere.
Țigănie mai mare ca la Reges, doar în Aferim!