Cum inregistrati polita RCA pentru noua declaratia 394? O bag pe la intrari ca si ce?? factura nu este.. bon de casa nu..
Pentru politele casco cele cu 4 rate ma gandesc ca voi inregistra 471 = 401 cu valoarea celor 4 prime de asigurare.. ideea e ca 401 se inchide doar cu prima rata platita.. sa inteleg ca 401 ramane neinchis pana nu platesc ultima rata.. numai spun ca se plateste cv in lei (primele sunt in euro) la fiecare plata se schimba cv primei, furnizorul este din Romania dar trebuie reevaluat
Va rog sa ma ajutati daca aveti vreo idee.
dada, plata se face prin banca cu ordin de plata, dar polita de asigurare emisa de frunizor nu stiu cum sa o bag. Pe polita sunt inscrise toate datele, inclusiv cui-ul nostru, ei se inregisteaza cu venitul pe cui-ul nostru ma gandesc. La exceptate m-am gandit si eu, am citit si una dintre activitatile exceptate se refera la "activităţile de asigurări şi ale caselor de pensii, precum şi activităţile de intermedieri financiare, inclusiv activităţile auxiliare acestora."
Si eu ma regasesc in aceeasi situatie si asa cum a spus domnul Toma, nu se introduce polita RCA la intrari pt. ca pe document scrie notificare de plata (banuiesc) si nu factura fiscala.
Asa cum a spus d-nul Toma, nu este factura fiscala, aveti doar polita de asigurare, nu se introduce la intrari, se opereaza direct in banca, in cazul meu am notificare de plata de la asigurator (camionul fiind in leasing), eu am mai avut si decont de prime, atunci cand am platit mai multe asigurari odata...