Productie nevanduta (paine si produse de patiserie)
Scris: Mie Mai 03, 2017 4:32 pm
Buna ziua,
avem o fabrica de paine si nu stim cum sa gestionam problema cu painea veche si produsele de patiserie produse si nevandute.
La contabilitate ni se da Z-ul zilnic in care sunt cuprinse produsele finite vandute la magazin, de aceea sunt probleme cu stocurile de materii prime aferente produseor finite care nu au fost vandute si s-au invechit.
Putem sa definim un produs finit numit paine la sac(30 franzele/sac) pe care sa le vindem la pret de achizitie? Sunt pareri ca aceasta metoda nu este legala. Va rog sa ne dati si noua o sugestie.
avem o fabrica de paine si nu stim cum sa gestionam problema cu painea veche si produsele de patiserie produse si nevandute.
La contabilitate ni se da Z-ul zilnic in care sunt cuprinse produsele finite vandute la magazin, de aceea sunt probleme cu stocurile de materii prime aferente produseor finite care nu au fost vandute si s-au invechit.
Putem sa definim un produs finit numit paine la sac(30 franzele/sac) pe care sa le vindem la pret de achizitie? Sunt pareri ca aceasta metoda nu este legala. Va rog sa ne dati si noua o sugestie.