semnatura electronica si program anaf (saga)

baciua630

semnatura electronica si program anaf (saga)

#1 Mesaj de baciua630 »

Am reinnoit semnatura electronica. Acum pot semna cu ea, pot transmite declaratii pe e- guvernare, dar in programul Saga declaratii anaf nu imi vede token-ul. Nu stiu ce ar trebui sa fac. Poate a mai intampinat cineva problema aceasta. Multumesc.

tomac

Re: semnatura electronica si program anaf (saga)

#2 Mesaj de tomac »

Să selectați tokenul corect în programul de declarații.
Dacă ați primit alt token este recomandat să dezinstalați driverele vechi și să le instalați pe cele ale noului token. Driverele se găsesc pe siteul furnizorului certificatului digital.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

baciua630

#3 Mesaj de baciua630 »

imi spune ca token-ul nu aq putut fi detectat

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Aveți o problemă cu driverele tokenului. Luați legătura cu cei de la care aveți tokenul.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

baciua630

#5 Mesaj de baciua630 »

Da, driverele erau problema, desi token-ul este acelasi, dar am rezolvat reinstaland.
Multumesc frumos.

samoilac

#6 Mesaj de samoilac »

Buna seara
am reinnoit certificatul digital ,am primit mail de la anaf ca pot utiliza certificatul,dar cand am transmis decl.am primit mesajul"Fisierul depus nu este un document valid - Certificatul digital xxxxxxx folosit la semnarea fisierului nu are drept de depunere pentru CUIxxxx,am transmis ptr.mai multe soc.si am primit acelasi mesaj,am sunat la cei de la certsign,au verificat si au spus ca eroarea este de la anaf,am completat un formular pe anaf si se pare ca se va rezolva in termen de 30 zile,nu m-am confruntat cu o astfel de situatie pana acum,nu stiu ce as putea sa fac,am sunat la call center si mi s-a spus sa am rabdare,ceea ce nu mi se pare ok deoarece eu daca intarzii cu depunerea decl.nu le spun sa aiba rabdare...

tudoraf841

#7 Mesaj de tudoraf841 »

aceasta problema am avut si eu,certificatul fiind reinnoit in feb.2017 de atunci am transmis fara probleme pana in mai 2017 cand primesc mesaj ca documentul nu este valid si nu am drept de semnatura pt. el.Am trimis aseara mail la anaf si dimineata am primit mesaj ca trebuie sa trimit din nou f150 la adm. fiscal ,dar nu au dat nici o explicatie.Mentionez ca doar pt. o parte din firme am aceasta problema.

samoilac

#8 Mesaj de samoilac »

si ati depus f150 cu toate documentele?eu am primit azi raspuns la sesizarea de ieri sa retransmit decl.dar din pacate am acelasi mesaj

samoilac

#9 Mesaj de samoilac »

eu am incercat cu mail,dar nu s-a trimis mailul ,nu reusesc decat cu formularul de contact,iar prin call center nu ma ajuta deloc mi-au spus sa compl.formularul de contact,bataie de joc ni se iau banii cu japca si cand avem si noi nevoie ne luptam cu morile de vant

tudoraf841

#10 Mesaj de tudoraf841 »

revin dupa ce depun f 150 simplu sau cu toate documentele

samoilac

#11 Mesaj de samoilac »

am sunat acum iar si mi s-a spus ca au ei probleme cu serverul ,mai ales la reinnoire ,am intrebat daca e cazul sa trimit iar f150 si au zis ca nu e cazul,dar sa mai asteptam cateva zile ,nu mi se pare corect sa fi platit degeaba si sa stau sa depun decl.la ghiseu

Scrie răspuns