nu pot accesa saga
nu pot accesa saga
Buna ziua,
Am achizitionate programele saga c si saga ps si sunt f multumita de ele.
Am constatat astazi ca nu mai pot intra in niciunul dintre ele si primesc urmatorul mesaj:
"The action cannot completed because the other program is busy. Choose "switch to " to activate the busy program and corret the problem."
Doar eu lucrez in saga, deci nu are cine sa il mai deschida.
Nu inteleg care celalat program este ocupat si nici cum sa procedez pentru a remedia problema.
S-a mai confruntat cineva cu o situatie asemanatoare?
Ma puteti ajuta cu un sfat?
Va multumesc mult!
.
Am achizitionate programele saga c si saga ps si sunt f multumita de ele.
Am constatat astazi ca nu mai pot intra in niciunul dintre ele si primesc urmatorul mesaj:
"The action cannot completed because the other program is busy. Choose "switch to " to activate the busy program and corret the problem."
Doar eu lucrez in saga, deci nu are cine sa il mai deschida.
Nu inteleg care celalat program este ocupat si nici cum sa procedez pentru a remedia problema.
S-a mai confruntat cineva cu o situatie asemanatoare?
Ma puteti ajuta cu un sfat?
Va multumesc mult!
.
Re: nu pot accesa saga
Restartează calculatorul și reîncearcă.
Am facut deja asta si nu merge.
Multumesc SeptimiuV!
Multumesc SeptimiuV!
Fa o poza la mesajul de eroare si pune aici!
"Two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the universe" - Albert Einstein
buna saera
nu mai pot accesa Saga C
am urmatorul mesaj
windows cannot find c:\SAGA C3.0\sc.exe. . Make sure typed the name correctly , and then try again.
nu mai pot accesa Saga C
am urmatorul mesaj
windows cannot find c:\SAGA C3.0\sc.exe. . Make sure typed the name correctly , and then try again.
descarca si instaleaza din nou programul complet.
inainte dezactiveaza antivirusul ca iti sterge SC.exe din Saga... il vede ca virus.
inainte dezactiveaza antivirusul ca iti sterge SC.exe din Saga... il vede ca virus.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Si eu ma chinui de 3 ore sa accesez saga. Am incercat toate metodele: restart calculator, descarcare si reinstalare soft, dezactivare antivirus. Nu merge si pace. Problema e ca, pe acces web nu am optiunea import facturi e mag.. si fiind libera astazi voiam sa vad daca reusesc sa import direct in aplicatie facturile pt produsele vandute pe e-mag. Suntem de cateva saptamani incepatori in ale comertului.
Aplicatia Saga C o folosesc de 3 ani, fara probleme. Am scris pe chat, am fost transferata spre un operator, dar astept sa se elibereze...
Are cineva o solutie?
Aplicatia Saga C o folosesc de 3 ani, fara probleme. Am scris pe chat, am fost transferata spre un operator, dar astept sa se elibereze...
Are cineva o solutie?
solutie la ce? ce eroare aveti? dece nu reusiti sa folositi programul?
mai mult ca sigur e o limitare de la windows... dar trebuie sa stiti cauza
intalare incompleta, blocare utilizator, configurare eronata, samd ?
mai mult ca sigur e o limitare de la windows... dar trebuie sa stiti cauza
intalare incompleta, blocare utilizator, configurare eronata, samd ?
-
Scriu userul si parola, apare mesajul " Conectare la baza de date"... si nu se conecteaza. Fiul meu reuseste sa intre in aplicatie de pe sagaweb.
ok... deci aveti saga web de windows
redenumiti folderul vechi saga.
descarcati ultima versiune de saga de pe site kitul complet nu actualizare.
instalati saga si dati acces la program (acceptati, confirmati la toate intrebarile de blocare, daca exista)
dupa instalare restartati odata programul pana apare normal tabelul gol cu adaugare societate
adaugati firma dvs., validati pe gol si inchideti programul
cautati cheia de acces RSA pe care ati primit-o cand ati migrat in sagaweb (un fisier cu 8 caractere si exstensia .rsa ex: pehurfgh.rsa)
copiati acel fisier in folderul unde tocmai ati instalat saga
deschideti saga selectati societatea pe care tocmai ati creeat-o si click Administrare > IntretinereBD si selectati tabul WEB
in prima casuta indicati locatia acelui fisier .RSA (posibil sa fie in folderul vechi saga sau cu siguranta l-ati primit pe mail sagasoft.ro date acces web)
completati userul si parola dvs. de saga dati click pe Validare conexiune
daca totul e ok acum puteti lucra in sagaweb
redenumiti folderul vechi saga.
descarcati ultima versiune de saga de pe site kitul complet nu actualizare.
instalati saga si dati acces la program (acceptati, confirmati la toate intrebarile de blocare, daca exista)
dupa instalare restartati odata programul pana apare normal tabelul gol cu adaugare societate
adaugati firma dvs., validati pe gol si inchideti programul
cautati cheia de acces RSA pe care ati primit-o cand ati migrat in sagaweb (un fisier cu 8 caractere si exstensia .rsa ex: pehurfgh.rsa)
copiati acel fisier in folderul unde tocmai ati instalat saga
deschideti saga selectati societatea pe care tocmai ati creeat-o si click Administrare > IntretinereBD si selectati tabul WEB
in prima casuta indicati locatia acelui fisier .RSA (posibil sa fie in folderul vechi saga sau cu siguranta l-ati primit pe mail sagasoft.ro date acces web)
completati userul si parola dvs. de saga dati click pe Validare conexiune
daca totul e ok acum puteti lucra in sagaweb
Ultima oară modificat Sâm Mai 31, 2025 1:55 pm de către ciucam544, modificat de 2 ori în total.
-
Multumesc pentru raspuns!
Am facut toti pasii pe care mi i-ati spus, am reusit sa deschid aplicatia, dar e goala. Nu mai exista nici o inregistrare, nici un articol.
S-a deschis si cea "veche" si cea "noua", fiecare din folderul ei.... dar sunt goale.
Ar mai fi ceva de facut?
S-a deschis si cea "veche" si cea "noua", fiecare din folderul ei.... dar sunt goale.
Ar mai fi ceva de facut?
luati legatura cu mine in privat.. si va descurc