Procedura acordare ajutor 2500 telemunca

emilianova

Procedura acordare ajutor 2500 telemunca

#1 Mesaj de emilianova »

Buna ziua,
Stie cineva daca s-a publicat Ordinul prin care se stabileste procedura de acordare a celor 2500 ron pt telemunca ? Cum se aplica pentru acesti bani ? Stiti numarul ordinului / MO in care s-a publicat ? Multumesc !!

pomparaus

Re: Procedura acordare ajutor 2500 telemunca

#2 Mesaj de pomparaus »

ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 132 din 7 august 2020

emilianova

#3 Mesaj de emilianova »

Cunosc OUG, eu intrebam daca stie cineva daca s-au publicat normele de aplicare ? Care este procedura concreta pentru a obtine acesti bani ?

roncovf

#4 Mesaj de roncovf »

emilianova

#5 Mesaj de emilianova »

Super, asta cautam, multumesc mult ! Totusi am o nelamurire, acest ajutor se acorda celor care au lucrat in telemunca doar pe perioada starii de urgenta ? daca au lucrat in perioada starii de alerta, nu ? Am firma cu salariati in telemunca in aceasta perioada, pentru aceste firme nu se acorda acest ajutor ?

colceriue

#6 Mesaj de colceriue »

Buna ziua,
Stiti cumva ce se ataseaza in ultima casuta "Adauga fisier" din cerere, declaratie, respectiv lista telesalariatilor?

roncovf

#7 Mesaj de roncovf »

Așa se pare, din păcate. Am aceeași situație, angajații sunt în telemuncă acum, dar la vremea respectivă, deși lucrau de acasă, nu au fost înregistrați în Revisal.
E nedreaptă reglementarea și pare făcută cam cu dedicație.

emilianova

#8 Mesaj de emilianova »

roncovf scrie: Lun Sep 14, 2020 8:43 am Așa se pare, din păcate. Am aceeași situație, angajații sunt în telemuncă acum, dar la vremea respectivă, deși lucrau de acasă, nu au fost înregistrați în Revisal.
E nedreaptă reglementarea și pare făcută cam cu dedicație.
Wow, speram sa fie doar o eroare de exprimare sau omisiune in textul OUG !!! Mi se pare incredibil sa acorzi un ajutor pentru achizitia de noi echipamente pentru salariati care au lucrat la distanta acum 5 luni, iar pentru cei ce sunt in prezent in aceasta situatie, nu ! Daca mai are cineva informatii, astept... Daca asa este intr-adevar situatia este clar ca legea a fost data cu dedicatie ....

balazse

#9 Mesaj de balazse »

Si de ce nu faceti o sesizare sau lobby catre cei care au emis actul normativ? Sa revina si sa modifice?

Scrie răspuns