Procedura acordare ajutor 2500 telemunca
-
Procedura acordare ajutor 2500 telemunca
Buna ziua,
Stie cineva daca s-a publicat Ordinul prin care se stabileste procedura de acordare a celor 2500 ron pt telemunca ? Cum se aplica pentru acesti bani ? Stiti numarul ordinului / MO in care s-a publicat ? Multumesc !!
Stie cineva daca s-a publicat Ordinul prin care se stabileste procedura de acordare a celor 2500 ron pt telemunca ? Cum se aplica pentru acesti bani ? Stiti numarul ordinului / MO in care s-a publicat ? Multumesc !!
Re: Procedura acordare ajutor 2500 telemunca
ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 132 din 7 august 2020
-
Cunosc OUG, eu intrebam daca stie cineva daca s-au publicat normele de aplicare ? Care este procedura concreta pentru a obtine acesti bani ?
-
Super, asta cautam, multumesc mult ! Totusi am o nelamurire, acest ajutor se acorda celor care au lucrat in telemunca doar pe perioada starii de urgenta ? daca au lucrat in perioada starii de alerta, nu ? Am firma cu salariati in telemunca in aceasta perioada, pentru aceste firme nu se acorda acest ajutor ?
Buna ziua,
Stiti cumva ce se ataseaza in ultima casuta "Adauga fisier" din cerere, declaratie, respectiv lista telesalariatilor?
Stiti cumva ce se ataseaza in ultima casuta "Adauga fisier" din cerere, declaratie, respectiv lista telesalariatilor?
Așa se pare, din păcate. Am aceeași situație, angajații sunt în telemuncă acum, dar la vremea respectivă, deși lucrau de acasă, nu au fost înregistrați în Revisal.
E nedreaptă reglementarea și pare făcută cam cu dedicație.
E nedreaptă reglementarea și pare făcută cam cu dedicație.
-
Wow, speram sa fie doar o eroare de exprimare sau omisiune in textul OUG !!! Mi se pare incredibil sa acorzi un ajutor pentru achizitia de noi echipamente pentru salariati care au lucrat la distanta acum 5 luni, iar pentru cei ce sunt in prezent in aceasta situatie, nu ! Daca mai are cineva informatii, astept... Daca asa este intr-adevar situatia este clar ca legea a fost data cu dedicatie ....
Si de ce nu faceti o sesizare sau lobby catre cei care au emis actul normativ? Sa revina si sa modifice?