Inregistrare stocuri
-
Inregistrare stocuri
Ajutorrr! Cum pot inregistra in contab. utilaje si mij de transport primite cu tilu gratuit din patrimoniul unei autoritati publice locale? Multumesc frumos.
-
Re: Inregistrare stocuri
21X=7588 la valoare justa , stabilta de evaluator sau comisei tehnica.
-
revin , avind in vedere ca sunt mijloace fixe se face trecerea pe venituri pe durata de functionare stabilita de evaluator/ comisie tehnica si atunci
intrarea in entitate : 21XX=4573 analitic la valoare justa
lunar 4753 = 7588 cu cv amortizarii.
intrarea in entitate : 21XX=4573 analitic la valoare justa
lunar 4753 = 7588 cu cv amortizarii.
Pentru NedelcuM846
Doar din curiozitate. De ce ar oferii gratuit o autoritate publica locala utilaje unei societati comerciale?
Doar din curiozitate. De ce ar oferii gratuit o autoritate publica locala utilaje unei societati comerciale?
prin 475
ulterior amortizarea lunară se va trece pe venituri din subvenții - 475=7584 (vedeți articolele de pe blog inclusiv cel cu automatizarea trecerii pe venituri a acestui tip de subvenții)
ulterior amortizarea lunară se va trece pe venituri din subvenții - 475=7584 (vedeți articolele de pe blog inclusiv cel cu automatizarea trecerii pe venituri a acestui tip de subvenții)
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Buna seara. Hai sa va satisfac curiozitatea. Speta nu era a mea , dar am fost intrebata si nu am stiut sa raspund. Societatea comerciala este societate pe actiuni , iar detinatorul majoritar este o unitate bugetara.
Pentru NedelcuM846
Multumesc (de obicei cand aud lucruri noi, mai indtreb de detalii).
Multumesc (de obicei cand aud lucruri noi, mai indtreb de detalii).