Esalonare

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
fusarue

Esalonare

#1 Mesaj de fusarue »

Buna ziua,
Vreau sa transmit in spv persoana juridica D7 cerere esalonare la plata,cu certificat digital contabil
Am incercat sa fac cont pesoana juridica si imi spune ca este asociat deja
Cum trebuie sa fac ce nu fac bine,unde trebuie sa intru?
Multumesc de ajutor!

gheorghei642

Re: Esalonare

#2 Mesaj de gheorghei642 »

Folositi certificatul calificat de la înregistrarea ca utilizator SPV a PJ.

fusarue

#3 Mesaj de fusarue »

Buna ziua
Contabilul este titular certificat digital
Am folosit tokenul,cui pt persoana juridica,la ce calitate are am pus imputernicit si eroare,cif persoana juridica diferit de cif specificat la depunere,am scis CNP contabil
Nu inteleg ce gresesc?
Multumesc si sper ca cineva sa raspunda

gheorghei642

#4 Mesaj de gheorghei642 »

Descarcati D7 de pe site-ul ANAF>> Servicii Online>>> Descarcare declaratii;
Deschideti formularul, completarea acestuia, urmand:
Sectiunea A -
Veti observa ca odata completata denumirea si CUI, se va deschide si
sectiunea B unde se inscriu datele de identificare a imputernicitului/reprezentantului legal/reprezentanlui fiscal
sub forma:
- denumirea daca imputernicit/reprezentantului legal/reprezentant fiscal este o persoana juridica - al carui cod de identificare fiscala este: CUI
- Nume/prenume daca imputernicit/reprezentantului legal/reprezentant fiscal este o persoana fizica - al carui cod de identificare fiscala este: CNP/ NIF
Imputernicit/reprezentantul legal/reprezentant fiscal rezulta din actul constitutiv actuaizat ori din Certificat constatator emis de ONRC.
La o completare corecta ( in caz contrar veti fi atentionat despre campurile ( inrosite) care mai trebuiesc completate) formularul se valideaza si i se ataseaza D7.XML.
Apoi se semneaza electronic cu certificatul calificat avut in vedere la depunerea declaratiilor si accesul in SPV si se salveaza intr-un folder usor de utilizat.
Pentru ca Cererea de esalonare este in forma simplificata, la validare, este posibil sa nu se solicite atasarea obligatorie a zip.
Transmitere: accesati anaf... SPV... autentificare cu certificat calificat si din colt stanga superior apasati Formular contact, se va deschide lista cu CUI/CNP inrolate in SPV. Alegeti CUI completat in D7 - denumirea debitorului, apoi alegeti categoria solicitarii, apoi completati rd. Intrebare cu D7_xxxxxx ( unde xxx= CUI debitor), la rand Dacă doriți să atașați un fișier: atasati fisierul extensia pdf D7 salvata la pasul de mai sus. Apasati Trimitere si veti primi mesajul de preluare.
Va recomand sa cititi si informatiile din formular D7, colt stanga superior ( asistenta).

fusarue

#5 Mesaj de fusarue »

Bună seara
Mulțumesc de ajutor
Am făcut cum ai explicat,am atasat D7 cererea am primit un nr înregistrare,și ca a fost transmisa cu succes
Și acum ce se întâmplă mai primesc ceva?

gheorghei642

#6 Mesaj de gheorghei642 »

de fusarue: Veti primi raspunsul tot in SPV.

Scrie răspuns