Import XML Iesiri

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
vasilescud685

Import XML Iesiri

#1 Mesaj de vasilescud685 »

La importul iesiri din XML exista posibilitatea sa specificam in XML codul si contul analitic al clientului?
Importam date cu foarte multi clienti persoane fizice si in mod implicit se adauga analitic distinct pentru fiecare client. Am dori sa echivalam cu regula de la celalat program care gestioneaza vanzarile online ( cod si analitic = cod fiscal pentru persoane juridice si un singur analitic pentru clienti persoane fizice, cod unic pentru fiecare).

dimoftec326

Re: Import XML Iesiri

#2 Mesaj de dimoftec326 »

Cel mai probabil NU.

chirigiui509

#3 Mesaj de chirigiui509 »

Dacă veți analiza structura XML a fisierelor de import veti vedea ca exista posibilitatea de asociere intr-o maniera destul de fidela (inclusiv conturi contabile sau coduri de partener). Este necesar sa reanalizati modalitatea de export din aplicatiile terte si sa armonizati forma exportata cu structura pe care o gasiti disponibila in help-ul aplicatiei.
Succes!

vasilescud685

#4 Mesaj de vasilescud685 »

Credeam ca exista vreun tag XML nedocumentat. Pana la urma am rezolvat prin actualizarea tabelei clientilor inainte de importul din XML.

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Dacă adresa este identică și aveți și o adresă de mail asociată clientului, identică, vă va întreba la import dacă doriți asocierea pe clientul existent sau doriți să creați un cont nou.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns