Am actualizat V.575 , am facut o noua instalare si, cu toate acestea dupa data de 20.05.2024 nu se mai deschide
fisierul ptr a vizualiza facturile intrate. Voi ce ziceti, ati intamponat chestia asta? Cum ati remediat?
Nu se mai vede fisierul cu facturi primite
-
Nu se mai vede fisierul cu facturi primite
Daca pot sa ajut si nu o fac,degeaba exist.
Re: Nu se mai vede fisierul cu facturi primite
Poate ne și traduceți întrebarea. Ce fișier nu vi se deschide? Vă referiți la e-Factura? Sau la ce anume? Ce înțelegeți prin a vizualiza facturile intrate?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Cand preluam facturi furnizori din e-factura, acestea se duc direct la ,,intrari ,, Sus in dreapta apare acel semn folder albastru, care permite
vizualizarea fisierului cu documentul aferent facturii descarcate.
La activarea acelui buton apare mesajul ca ,,nu exista e-facturi asociate automat acestui document,,
Repet, am descarcat facturi din e-factura, dar nu apare pdf-ul facturii in formatul tip ANAF RO e-factura ptr a putea sa-l tiparesc.
vizualizarea fisierului cu documentul aferent facturii descarcate.
La activarea acelui buton apare mesajul ca ,,nu exista e-facturi asociate automat acestui document,,
Repet, am descarcat facturi din e-factura, dar nu apare pdf-ul facturii in formatul tip ANAF RO e-factura ptr a putea sa-l tiparesc.
În momentul importului nu funcționa serviciul Anaf care generează fișierele pdf. Încearcă să le reimporți.
-
am facut treaba asta de cel puti 7-8 ori si degeaba.
Încearcă de pe alt calculator.