INCASARE BONURI

Chestiuni specifice extensiilor PubLine si MarketLine
aionitoaiea

INCASARE BONURI

#1 Mesaj de aionitoaiea »

In urma cu ceva timp am folosit MarketLine insa la momentul respectiv nu era posibilitatea la final de zi sa vedem cum erau bonurile incasate card sau cash, iar la transferul in saga era greu sa facem incasarea bonului cumulat.
As dori sa aflu daca s-a facut ceva in sensul asta si daca mai sunt ceva imbunatatiri de genu la plata cu cardul sa iasa bonul de casa automat

Multumesc

balazse

Re: INCASARE BONURI

#2 Mesaj de balazse »

Dar ai raportul Z, pe care se vede cat este inacasat in numerar si cat prin POS/card, ca urmare ai putut sa faci incasarea usor.
De altfel, pentru ambele tipuri de incasari trebuie sa fie setat acelas cont analitic 4111.xxxxxx.

aionitoaiea

#3 Mesaj de aionitoaiea »

Multumesc!

Era util daca aveam totusi o evidenta a bonurilor la final de zi sa putem verifica.Mai sunt greseli de operator.se incaseaza cu cardul si din greseala se tipareste cu cash.

In cazul bonurilor cu cod fiscal,face diferenta la preluare in saga?

chirigiui509

#4 Mesaj de chirigiui509 »

MarketLine evidențiază valorile încasate pe modalități de plată, oferă rapoarte relevante iar facturile simplificate le transferă asociate codului fiscal.
Pentru a face asta trebuie să vă definiți cu atenție conturile, modalitățile de plată și să faceți asocierea dintre ele (ecranul transfer date).
Succes!

aionitoaiea

#5 Mesaj de aionitoaiea »

Avem posibilitatea de a conecta un terminal bancar astfel in cat cand iese bonul de la POS sa iasa automat bonul de casa?

Multumesc

chirigiui509

#6 Mesaj de chirigiui509 »

Exista posibilitatea de interfațare a mai multor tipuri de terminale (inclusiv bancare).
În situația încasărilor prin POS, sistemul validează încasarea în baza răspunsului dat de terminalul bancar.
Trebuie totuși să vorbiți la bancă, să vă asigurați că primiți modelul de terminal compatibil și că driver-ul pe care-l utilizați este pretabil pentru scopul dorit.
Succes!

Scrie răspuns