Impozit venit arenda

zamfiro31

Impozit venit arenda

#1 Mesaj de zamfiro31 »

Buna ziua,
Exista vreo posibilitate sa importam dintr-un fiser xls, pe care il pot converti in csv platile facute catre arendatori? Am incercat cu butonul de import fisier zilieri, insa desi fisierul de import respecta formatul tabelului salariati, nu s-a importat nimic. Chiar daca s-ar importa ca zilieri, tot ar fi mai bine sa modific doar tipul decat sa introduc manual toate datele.

balazse

Re: Impozit venit arenda

#2 Mesaj de balazse »

Daca verifici manualul de utilizare vei regasii:
primul astfel de buton din ecran permite importul salariaților din REVISAL (fișiere de tip RVS) sau fișiere XML. Al doilea buton, permite importul zilierilor, din fisierele CSV, generate din aplicația online/mobila a ITM.
Teoretic doar daca sunt "configurate" intr-un anumit fel acele fisiere s-ar putea efectua importul.

momird

#3 Mesaj de momird »

Nu inteleg de ce as declara ARENDATORII ca zilieri, ei nu presteaza nici-o munca, isi incaseaza arenda (chiria) pentru terenul dat in arenda.
Eu introduc arendatorii la salariati si la TIP aleg ARENDA si e foarte OK. Am avut ..n... controale si a fost perfect.

zamfiro31

#4 Mesaj de zamfiro31 »

Da, asta am incercat insa bajbai pentru ca nu am zilieri si nu stiu exact cum este configurat csv-ul acela. Ma poate ajuta cineva cu un fisier de zilieri generat din aplicatia ITM ? Promit ca daca reusesc sa fac importul arendatorilor (macar nume si CNP) il pun la dispozitia tuturor . Puteti lasa o singura inregistrare si inlocuit CNP-ul cu xxxx.

zamfiro31

#5 Mesaj de zamfiro31 »

Momird, problema este cum ii introduc in grila de salariati. Daca as putea sa-i import ca zilieri, as modifica dupa aceea la fiecare dintre ei din zilier in ARENDA si mi-as usura mult munca. Urmeaza plata arendei, este primul an in care folosesc SAGA si am de introdus peste 1000 de arendatori. Manual, om cu om, o sa fie cumplit. Daca tu ai gasit vreo alta varianta decat asta pe care o incerc eu (si care este o carpeala), te rog impartaseste-ne-o si noua.

momird

#6 Mesaj de momird »

Poi si eu am cateva sute si i-am introdus manual pe fiecare in primul an. Anii urmatori modific pe fiecare, BRUT-ul, data ang si jos ultima zi de lucru. Vezi sa nu uiti de ultima zi de lucru altfel i-ti preia si luna viitoare oamenii cu arenda.

Scrie răspuns