Drepturi subfolder-e Saga

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
branzal155

Drepturi subfolder-e Saga

#1 Mesaj de branzal155 »

Bună ziua,

Dorim să setăm drepturi NTFS specifice pentru subfolder-ele din Saga, cele care se creează atunci când este introdusă o companie nouă în aplicație (ex, 0001, 0002 etc). Dorim să știm dacă aceste drepturi sunt suprascrise la actualizarea Saga (respectiv dacă se moștenesc drepturile de la folder-ul părinte, acestă opțiune fiind eliminată la setarea drepturilor specifice).

Mulțumesc.
Bogdan Topârceanu

septimiuv

Re: Drepturi subfolder-e Saga

#2 Mesaj de septimiuv »

Folderele se declară cu API-urile din Windows, deci cu setările standard.
După modificare dacă apar erori nu o să primești asistență din partea Saga, nu ține de ei.

ciucam288

#3 Mesaj de ciucam288 »

Daca e sa vorbim de "instaler"-ul saga ce bine daca nu ar rescrie de fiecare data folderul FreeTab
cat timp si uzura se pierde doar pt. ca acest folder se suprascrie cu fisiere vechi care apoi trebuie
reactualizate ori de DUKIntegrator ori de DeclaratiiANAF. Inteleg asta la kitul coplet (clean install)
dar la intalerul autodescarcat din folderul actualizari nu ar trebui sa suprascrie folderul FreeTab.

septimiuv

#4 Mesaj de septimiuv »

Știi ce se află în FreeTab?

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Pentru CiucaM288
Si cine te opreste ca sa copiezi/descarci DUKIntegrator intr-un alt folder decat "SAGA C.3.0" si sa setezi "DeclaratiiANAF" sa utilizeze fisierul din noua locatie?

Scrie răspuns