declaratia 205
declaratia 205
buna seara,
stiti cumva de ce nu apare D 205 in modulul Saga B,sau unde se gaseste, la Saga C apare in Diverse/Declaratia 205
va multumesc!
stiti cumva de ce nu apare D 205 in modulul Saga B,sau unde se gaseste, la Saga C apare in Diverse/Declaratia 205
va multumesc!
Re: declaratia 205
Doar din curiozitate, cu ce te ajuta D205 in luna iulie?
Din fisiere>salariati, dar cel mai probabil nu mai apare pt.ca a trecut termenul : februarie 2024.
foarte simplu, vreau sa vad declaratia 205 din anii anteriori, acolo ma poate ajuta
-
gheorghei642
D205 este in ecranul "Diverse"
in saga b nu apare, daca mai foloseste cineva saga b, folosesc si saga c , si am vazut acolo unde apare,
dar cel mai bine o sa sun la ei, multumesc!
dar cel mai bine o sa sun la ei, multumesc!
Se pare ca nu mai este vizibil. Cel mai bine trimite e-mail echipei Saga.
Bună ziua
Aș avea nevoie de vreun sfat: trebuie sa depun d205 pentru anul 2025 deoarece s-au acordat dividende și urmează să depun bilanțul pentru radiere la etapa II, dar nu mă lăsa să modific manual in declarație unde cota de impozit apare de 8% că în anul 2024. Eu am nevoie de cota de 10 % și această cotă apare doar la impozitul din lichidare. Oare să trec acolo sumele având în vedere că pe când va apărea noul formular pentru anul 2025 nu voi mai putea depune nimic deoarece firma va fi deja radiată?
Aș avea nevoie de vreun sfat: trebuie sa depun d205 pentru anul 2025 deoarece s-au acordat dividende și urmează să depun bilanțul pentru radiere la etapa II, dar nu mă lăsa să modific manual in declarație unde cota de impozit apare de 8% că în anul 2024. Eu am nevoie de cota de 10 % și această cotă apare doar la impozitul din lichidare. Oare să trec acolo sumele având în vedere că pe când va apărea noul formular pentru anul 2025 nu voi mai putea depune nimic deoarece firma va fi deja radiată?
Veti putea depune 205 pentru dividende in anul 2026 cand va aparea declaratia. Am avut eu aceeasi situatie anul acesta si am depus in februarie fara probleme.