Buna ziua,
La incarcare factura in E-factura ,daca listez PDF de la Anaf, imi apare un alt cont bancar .Probabil contul de la infiinatrea firmei care nu mai exista
In Saga am blocat contul , in antetul facturii am contul corect cel actual ,valid
Clientii nu vor sa achite facturile , din cauza contului.
Cum pot modifica sa apara corect la Anaf.
Multumesc !
Cont bancar in E-factura
Re: Cont bancar in E-factura
La "configurare" ai setat varianta de la "tiparire" (factura) care varianta sa il foloseasca pentru e-factura?
BT-84 Contul IBAN Se va prelua primul cont bancar din ecranul Configurare societati. Dacă există și alte conturi bancare ce trebuie transmise (max. 4), pot fi completate în pagina de tipărire, accesibilă din ecranul Iesiri, pentru formularul dorit. Acestea se vor prelua în e-factură dacă a fost selectat formularul ce conține datele în pagina "Configurare", a ecranului "e-Facturi".
La configurare societati este ok. La antet tiparire din iesiri ok
Formularul ce conține datele în pagina "Configurare", a ecranului "e-Facturi"- aici nu inteleg formular 1,2,3 ,pdf ce trebuie sa aleg?
Multumesc !
La configurare societati este ok. La antet tiparire din iesiri ok
Formularul ce conține datele în pagina "Configurare", a ecranului "e-Facturi"- aici nu inteleg formular 1,2,3 ,pdf ce trebuie sa aleg?
Multumesc !
Cand mergi la "iesiri" -> "tiparire" in partea de sus ai "formular facturi 1", "formular facturi 2" si "formular facturi 3", fiecare il poti sa setezi cum doresti.
La "configurare" alegi care sa fie utilizat la "e-factura".
La "configurare" alegi care sa fie utilizat la "e-factura".