Baza de date de transferat din Sga Web in Saga Desktop
Baza de date de transferat din Sga Web in Saga Desktop
Cum pot transfera baza de date din Saga web pt a fi importata de contabila in saga desktop? Din Administrare/intretineBD /Salvare , baza de date este salvata dar nu ai nici o cale sa stii unde o gasesti salvata....??? Cum o gasesc , nu stii nici numele sub care a fost salvata si nici unde a fost salvata!
Re: Baza de date de transferat din Sga Web in Saga Desktop
Vezi în pagina „Restaurare”.
Tu și contabila știți că vă puteți conecta la aceeași bază de date, așa-i?
Tu și contabila știți că vă puteți conecta la aceeași bază de date, așa-i?
Pentru BlajanD
Poate te ajuta cele din link
https://www.sagasoft.ro//forum/viewtopic.php?f=25&t=56521
Pentru SeptimiuV
Din pacate nu toti contabilii sunt atat de deschisi la noutati, precum sunt multi care nu stiu cum sa gestioneze setarile de utilizator si se tem ca acel client va inregistra/modifica inregistrari dupa ce au inchis luna (desi se poate acorda unui utilizator drept de "operare", care nu permite inregistrari/modificari dupa inchidere de luna).
Poate te ajuta cele din link
https://www.sagasoft.ro//forum/viewtopic.php?f=25&t=56521
Pentru SeptimiuV
Din pacate nu toti contabilii sunt atat de deschisi la noutati, precum sunt multi care nu stiu cum sa gestioneze setarile de utilizator si se tem ca acel client va inregistra/modifica inregistrari dupa ce au inchis luna (desi se poate acorda unui utilizator drept de "operare", care nu permite inregistrari/modificari dupa inchidere de luna).
Ai dreptate. Au existat și dinozauri la un moment dat.
-
am preluat si eu o baza de date din web si la importarea extraselor bancare de tip csv si a altor incasari din Xml imi apare eroarea "Alias not found" (13). nu reusesc de nici o culoare sa ii dau de cap. la Saga spun ca la ei functioneaza dar la mine in calculator nu
-
am adaugat poza cu erorile din program
- Fişiere ataşate
-
- image.png (171.81 KiB) Vizualizat de 533 ori
-
- image(1).png (174.34 KiB) Vizualizat de 533 ori