FACTURARE

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
sarmasanc543

FACTURARE

#1 Mesaj de sarmasanc543 »

Buna ziua, detinem o licenta SAGA C, suntem o societate din domeniul horeca, iar conform hotararii de consiliu local localitatea se incadreaza drept statiune turistica prin urmare trebuie sa retinem o cota de 2% din valoarea FARA TVA a veniturilor din cazare. La programul actual de facturare se introduce direct valoarea totala a cazarii si programul extrage cei 2% pe pozitie distincta din totalul cazarii.
Exista o posibilitate ca in saga sa fie aceasta optiune sa se introduca valoarea totala a cazarii, iar programul sa efectueze dupa salvare extragerea acelei valori de 2% ?

Multumesc frumos

gheorghei642

Re: FACTURARE

#2 Mesaj de gheorghei642 »

In meniul programului: Administrare >>>>>> Configurare program >>>>>> Cazare.

balazse

#3 Mesaj de balazse »

Pentru GheorgheI642
Pe unde mai exact apare acea optiune de "cazare"?

gheorghei642

#4 Mesaj de gheorghei642 »

Raspunsul este valabil cand aveti instalata extensia PubLine. PubLine este o extensie pentru modulul de stocuri al programelor SAGA destinat folosirii în baruri, restaurante, cafenele, unități cu facilități de cazare, pentru administrarea comenzilor și a rezervărilor. Programul funcƫionează doar în legatură cu programul SAGA C sau SAGA PS, de unde preia nomenclatoarele (clienƫi, articole, gestiuni, grupe), oferind astfel și posibilitatea de a transfera vânzările, simplu și rapid, în programul de contabilitate.

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Deci setarea trebuie efectuata in PubLine si nu in Saga C, corect?

gheorghei642

#6 Mesaj de gheorghei642 »

Corect!

Scrie răspuns