cerere ANAF pt vanzare in magazine de tigari

curtag

cerere ANAF pt vanzare in magazine de tigari

#1 Mesaj de curtag »

Buna ziua , sie cineva ce cerere se depune la ANAF pentru vanzarea de tigari ? Clientul meu a mers la Metro sa cumpere tigari pentru a le vinde si i s-a spus ca pentru a beneficia de o reducere la vanzare de tigari trebuie sa prezinte doua coduri pe care le da ANAF in urma unei cereri .
Multumesc

iosiff

Re: cerere ANAF pt vanzare in magazine de tigari

#2 Mesaj de iosiff »

Coduri ANAF , Sau coduri CAEN ?

herganiec

Re: cerere ANAF pt vanzare in magazine de tigari

#3 Mesaj de herganiec »

Pentru a desfășura activități comerciale cu produse accizabile, cum sunt țigările, este obligatoriu să:
-Dețineți un cod de accize, care se obține de la ANAF în baza unei cereri specifice.
-Aveți codul CAEN corespunzător activităților comerciale. În cazul vânzării de țigări, codurile CAEN relevante pot fi 4726 - Comerț cu amănuntul al produselor din tutun sau alte coduri similare.
Reducerea acordată de Metro sau alți distribuitori este condiționată de prezentarea documentelor emise de ANAF care atestă faptul că aveți dreptul de a comercializa produse accizabile.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns