FACTURA EMISA CATRE PERSOANE FIZICE CU CNP - NU O POT TRANSMIT PRIN E-FACTURA

belciuge

FACTURA EMISA CATRE PERSOANE FIZICE CU CNP - NU O POT TRANSMIT PRIN E-FACTURA

#1 Mesaj de belciuge »

BUNA.
Am o problema cu transmiterea unei facturi emise catre o persoana fizica, nerezidenta in Romania, dar cu CNP. Am inregistrat mai multe facturi in SAgA, catre persoane fizice , am intrat in E-factura sa le transmit, erau aliniate frumos, toate inafara de una, cea in cauza. Le-am transmis pe acestea si acum nu stiu cum sa o transmit pe cea care nu o "vede" E-factura.
Ce este culmea, printre facturile transmise aveam una catre fix acceasi persoana (pe aceea a luat-o). Am verificat sa fie validata, data sa fie in termenul de 5 zile - nu mai stiu ce sa fac si nici motivul pt care nu e vizibila pt E-factura.
Eu cum o transmit?
Multumesc!

herganiec

Re: FACTURA EMISA CATRE PERSOANE FIZICE CU CNP - NU O POT TRANSMIT PRIN E-FACTURA

#2 Mesaj de herganiec »

devalidati factura respectiva... validati si incercati iar.. sau dacă nici așa.. o ștergeți și o faceți din nou.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

belciuge

Re: FACTURA EMISA CATRE PERSOANE FIZICE CU CNP - NU O POT TRANSMIT PRIN E-FACTURA

#3 Mesaj de belciuge »

Am incercat si asa, nu a mers!

pomparaus

#4 Mesaj de pomparaus »

Daca PF e nerezidenta, de ce trebuie sa o transmiti in e-factura?!

Scrie răspuns