Rambursare de Tva
-
Rambursare de Tva
Buna. In ianuarie am depus d300 aferent lunii decembrie cu optiune de rambusare , pt ca suma sa nu apara in d300 urmator am facut si inregistrarea 4482 =4424 cu suma solicitata la rambursare. Cand dau generare d300 aferent lunii ianuarie imi da mesajul " Suma existenta in decontul precedent nu este egala cu soldul contului 4424. Verificati sumele de la randul 46 din decontul precedent."Ce gresesc aici?
- balazse246
Re: Rambursare de Tva
Ai verificat ca nu cumva ca totusi sa fi preluat soldul de rambursat din perioada precedenta?
Cel mai sigur este o atentionare, cel mai probabil deja foarte multi utilizatori au uitat sa completeze datele si atunci s-a introdus un mesaj de avertizare.
Cel mai sigur este o atentionare, cel mai probabil deja foarte multi utilizatori au uitat sa completeze datele si atunci s-a introdus un mesaj de avertizare.
-
Daca nu fac inregistrare 4482=4424 imi preia suma si nu e bine sa apara .balazse246 scrie: ↑Mar Feb 04, 2025 7:29 am Ai verificat ca nu cumva ca totusi sa fi preluat soldul de rambursat din perioada precedenta?
Daca fac inregistrarea nu preia suma si apare mesajul.
- balazse246
Daca totul este in regula, atunci reprezinta un mesaj de avertizare.
PS: Pe viitor foloseste sectiunea "raspuns rapid" si nu butonul "raspuns cu citat" (aceasta se foloseste doar in anumite cazuri).
PS: Pe viitor foloseste sectiunea "raspuns rapid" si nu butonul "raspuns cu citat" (aceasta se foloseste doar in anumite cazuri).