Eroare comanda esuata

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
Încuiat
contie

Eroare comanda esuata

#1 Mesaj de contie »

Buna de la ultima actualizare 588 ne da erorea respectiva din poza. Nu mai stiu ce sa fac. Avem un server si 11 calculatore de client.
Fişiere ataşate
WhatsApp Image 2025-03-26 at 10.00.48.jpeg
WhatsApp Image 2025-03-26 at 10.00.48.jpeg (101.82 KiB) Vizualizat de 3440 ori

balazse246

Re: Eroare comanda esuata

#2 Mesaj de balazse246 »

Eu personal nu il pot vizualiza.
Incearca sa il incarci pe https://imgur.com/, dupa care sa faci conexiunea pe forum.

ciucam288

#3 Mesaj de ciucam288 »

N-am mai vazut eroarea asta pana acum dar AI-ul explica asa (tradus din engleza in romana):
"Eroarea de „actualizare simultană” din Firebird apare de obicei atunci când mai multe tranzacții încearcă să modifice aceeași înregistrare simultan. Firebird impune izolarea strictă a tranzacțiilor, ceea ce înseamnă că o singură tranzacție poate actualiza cu succes o înregistrare la un moment dat. Dacă o altă tranzacție comite modificări în aceeași înregistrare înainte de tranzacția dvs., tranzacția dvs. va întâmpina această eroare.
Iată câteva cauze și soluții comune:
Tranzacții de lungă durată: dacă o tranzacție rămâne deschisă prea mult timp, crește probabilitatea conflictelor. Asigurați-vă că tranzacțiile sunt scurte și efectuați rapid modificările.
Niveluri de izolare a tranzacției: eroarea poate depinde de nivelul de izolare al tranzacției dvs. De exemplu, folosirea „Read Committed” cu „Record Version” poate ajuta la reducerea conflictelor, dar poate duce totuși la erori dacă actualizările se suprapun.
Reîncercați logica: implementarea unui mecanism pentru a reîncerca operațiunea după întâlnirea acestei erori poate ajuta. Acest lucru este util în special în mediile cu concurență ridicată.
Monitorizare și depanare: utilizați instrumentele de monitorizare Firebird (de exemplu, MON$TRANSACTIONS) pentru a identifica tranzacțiile active și potențialele conflicte."

Deci sfatul meu ar fi sa lucrati in paralele cu maxim 2 utilizatori si daca se poate nu in acelasi tabel. Conectati statiile la server intr-un mediu cat mai omogen, sa nu aiba intarzieri.
Copiati mesajul si discutati pe Asistentul Virtual in ce situatie apare eroarea.

contie

#4 Mesaj de contie »

Multumesc forte frumos

Încuiat