Eroare la validarea bonului de vanzare

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
Încuiat
nagye760

Eroare la validarea bonului de vanzare

#1 Mesaj de nagye760 »

Dupa ce am facut actualizarea programului Saga saptamana trecuta, apare o eroare la validarea bonului de vanzare:

---STICKER CU CARNETEL DACO (00004839)
---S-a descarcat o intrare posterioara datei documentului.
---La articolul cu cod 00004839 au aparut erori la descarcare.

---Descarcarea nu s-a efectuat.
---Articol: STICKER CU CARNETEL DACO (00004839).

---Validarea nu s-a efectuat.

Ultima intrare a produslui a fost in 2023. Acum s-a vandut ultima bucata, pe care nu vrea sa o descarce, si iesirea ramane nevalidata
Cum putem rezolva problema aceasta? pe bonul nevalidat sunt multe alte produse, care s-au vandut in ziua respectiva, si din cauza acestei erori toata iesirea a ramas nevalidata

herganiec

Re: Eroare la validarea bonului de vanzare

#2 Mesaj de herganiec »

incearca la configurare societati, jos, setari diverse, (mod de operare a stocurilor) bifeaza prima optiune si incearca din nou.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

nagye760

#3 Mesaj de nagye760 »

aceeași eroare și atunci

balazse246

#4 Mesaj de balazse246 »

Ca si prim pas, mergi si faci o salvare de baza de date, dupa care mergi la "administrare" -> "intretinere bd" -> "verificare" si sa rulezi fiecare optiune.
Daca ai terminat, mergi la "operatii" -> "alte operatii cu stocuri" -> "reglari descarcare" -> si apesi pe butonul "reglare automata la toate articolele".
Vezi daca dupa acestea s-a rezolvat.
Daca nu, atunci trimite o salvare de baza de date echipei Saga sa verifice situatia.

Încuiat