Salutare, spuneti-mi va rog daca datele din declaratia rectificativa 205 suprapun datele din declarația initiala sau vin in completare?
Mulțumesc mult.
Declaratie 205 rectificativa
-
Re: Declaratie 205 rectificativa
Reluati datele din D 205 initiala si completati corect ce stiti ca a-ti gresit si retransmiteti.
Intreb pentru ca pe declarația rectificativa am pus noile sume crezand ca se va suprapune peste declarația initiala, dar cei de la Finante au spus ca declaratia rectificativa vine in completare(adauga) fata de declaratia initiala, asa e?
Eu nu cred ca ai primit asemenea raspuns : doar daca mergi pe logica, de la "a rectifica" ce crezi ca inseamna ''a suprapune " sau ''a corecta" ?. Sigur ai depus o declaratie rectificativa?
Da, am depus o declarație rectificariva pentru ca trebuia corectata suma de la impozitul pe dividende, apoi am primit o notificare de la Anaf ca sunt necorelari intre D100 si D250, iar cand am sunat-o pe doamna ce mi-a trimis notificarea, ea a zis ca suma ce am declarat-o eu in rectificativa vine in completare la suma initiala(se aduna).
- balazse246
Pentru dumiter
Daca tot ai discutat cu cei de la ANAF, ei ce au zis, cum trebuie sa procedezi ca sa se corecteze?
Daca tot ai discutat cu cei de la ANAF, ei ce au zis, cum trebuie sa procedezi ca sa se corecteze?
Mi-au zis ca in rectificativa trebuia sa pun doar diferenta in plus sau in minus fata de declaratia initiala, iar eu pentru ca am pus noua suma nu s-a suprascris ci s-a adaugat.
Referitor la cum sa corectez faptul ca acum am o suma "adunata" doamna cu care am vorbit mi-a zis sa sun la Call Center.
Referitor la cum sa corectez faptul ca acum am o suma "adunata" doamna cu care am vorbit mi-a zis sa sun la Call Center.
- balazse246
Poate ar fi cazul sa suni la call center.
Sa ne tii la curent cu noutatile.
Sa ne tii la curent cu noutatile.