Buna, de la ultimul update, in urma unei receptii la anumite produse ex: plasa gard 1.5m pret vanzare actual 100 lei cu tva (stoc 0) dupa receptie imi intra pe stoc 5 buc pret de vanzare 80 lei /buc se modifica in receptie dar in articole ramne cu 100 lei
gestiunea este catitativ valorica la pret de achizitie
alte produse se modifica
Preturi de vanzare
- balazse246
Re: Preturi de vanzare
Cred ca exista o neclaritate. Pretul de vanzare in cazul tau nu are legatura cu receptia, deoarece nu la receptie decizi la ce pret vrei sa il vinzi, ci efectiv la vanzare.
Daca totusi vrei, atunci acel lucru il modifici la "articole" si nu prin "intrari".
Daca totusi vrei, atunci acel lucru il modifici la "articole" si nu prin "intrari".
pana acum asta se salva automat in momentul validari prin ecranul Raport validare ex:
Pretul de vanzare pentru articolul PLASA GARD 1.5M (10000498) a fost inlocuit in lista de articole.
100.0000->80.0000
asta se intampla automat la validare uneori merge alteori nu (aleatoriu)
Pretul de vanzare pentru articolul PLASA GARD 1.5M (10000498) a fost inlocuit in lista de articole.
100.0000->80.0000
asta se intampla automat la validare uneori merge alteori nu (aleatoriu)
Merge și acum dacă noul preț este mai mare decât cel din articole. Dacă e mai mic, trebuie actualizat manual cu butonul "Prețuri vânzare". Motivul este că puteți modifica/corecta intrări din trecut pentru alte motive decât prețul.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.