eroare stergere firma

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
chitua278

eroare stergere firma

#1 Mesaj de chitua278 »

Buna ziua! Am introdus gresit o firma in Saga PS si daca incerc sa o sterg sau sa o blochez programul se inchide. Mai mult, acum nu reusesc sa fac actualizare din cauza aceasta. Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac pentru a sterge aceasta firma. Multumesc!

paturcai

Re: eroare stergere firma

#2 Mesaj de paturcai »

Trebuie sa luati legatura cu SAGA prin email la SUPORT
Sau:
Daca sititi ordinea pe care ati avut-o (numele firmei si directorul - numrul de pe prima coloana, exemplu: 0006) atunciputeti face manual dvs.
Identificati CORECT care era denumirea firmei si directorul aferent (directorul aferent este prima coloana de la ADMINISTRARE SOCIETATI - cand se deschide SAGA)
Redenumiti directorul in care initial directorul in care a fost initial SAGA (poate a fost in disc D - D:\SAGA PS, veti redenumi directorul _SAGA PS)
Instalati din nou SAGA PS ca sicum ar fi prima oara in acelasi computer IN ACELASI LOC (D:\SAGA_PS)
Adaugati toate firmele in ordinea pe care o aveau (FOARTE MARE ATENTIE!):
- Firma MIMI avea directorul 0007 <-------il puteti modifica NUMAI DUPA CE ATI ADAUGAT firma in noua instalare de SAGA; la noua instalare vechiul 0007 va deveni 0001
Dupa ce adaugati toate firmele le notati astfel:
0001 (director nou) este fostul 0007 (luati directorul 0007 cu COPIERE de unde a fost initial) siil veti redenumi in 0001
Redenumind vechile directoare avti fosta baza de date.
Copiati acele vechi directoare (care au fost deja redunumite) PESTE directoarele create direct in directorul unde SAGA PS s-a instalat recent. La intrebarea vreti sa inlocuiti fisierele destinatie cu cele noi? Alegeti DA. Dupa rescriere, rulatidin nou instalarea programului SAGA (ca si cum ati face o actualizare)
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

Scrie răspuns