Buna ziua,
dupa ce am instalat versiunea 3.0.591, brusc nu mai pot sa calculez la "Inchiderea luna" impozitul pe venit. Apare mesajul cu textul "ONG-urile inregistreaza impozit doar la sfarsitul anului". Am tot cautat la Configurari societati daca s-a modificat ceva, dar nu am observat nimic schimbat.
Oare care este problema???
Multumesc.
Am devenit ONG??
Re: Am devenit ONG??
Vezi la configurare sa nu ai bifa pe "persoana juridica fara scop lucrat"
Refaceți actualizarea. A existat o problemă la un moment dat la procedura de la închidere. S-a rezolvat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna,
Am refacut actualizarea, acum la meniul "Inchidere luna", ultimul rand, adica "Inchidere conturi de cheltuieli si venituri" nici nu mai este activ.
Mentionez ca am verificat daca nu cumva la adminsitrare-configurare societati nu apare la tip contabilitate "spersoana juridica fara scop lucrat" dar este setat "societati comerciale"
Am refacut actualizarea, acum la meniul "Inchidere luna", ultimul rand, adica "Inchidere conturi de cheltuieli si venituri" nici nu mai este activ.
Mentionez ca am verificat daca nu cumva la adminsitrare-configurare societati nu apare la tip contabilitate "spersoana juridica fara scop lucrat" dar este setat "societati comerciale"
Verificați dacă este setată închiderea trimestrială a conturilor de venituri și cheltuilei.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.