Bună ziua
Au fost probleme cu internetul 2 zile și nu s-au transmis Z -urile la anaf, și a 3 zi sa ars cardul unde se aflau .xml și nu s-au mai transmis Z-urile la anaf. Anaf mi-a trimis notificare ca lipsesc Z respective și sa le transmit prin Dec A4200.
Nu mai pot genera A4200 pentru ca nu mai sunt XML pe casa de marcat.
Oare ce se poate face ? Băieți de la service Casei de marcat au facut o Nota de constatare.. în care au specificat ca nu se mai poate recupera xml din casa.
Am sunat la ANAF și au zis ca ei nu stiu cum.. dar trebuie sa transmit A4200 pentru z lipsa.
Eroare transmitere Z la anaf
Re: Eroare transmitere Z la anaf
Pana sa se arda cardul s-au transmis fisierele la ANAF
Pana sa se arda cardul sunt rolele cu vanzarile si Z-tul zilnic
AVeti un registru al casei de marcat in care se scriu manual toate bonurile emise, urmand ca dupa repararea casei de marcat sa le treceti manual pe toate in ordine din acel Registru
Reparati casa de marcat si sa aveti la indemana toate documentele (nota de costatare, factura si procesul verbal de reparare, TOATE documentele)
Dupa ce se repara casa de marcat faceti o adresa catre ANAF (o depuneti manual in SPV in coltul din stanga in care explicati toata istoria: stricaciunea produsa, repararea: pas cu pas) Scrieti in locul special pentru acest lucru foarte putin si le spuneti ca atasati arhiva cu toata documentatia. (arhiva va fi in format ZIP)
Faceti urmatoarele:
Intocmiti o adresa in care spuneti pas-cu-pas ce s-a intamplat; semnati-o si stampilati-o.
Scanati TOATE documentele legate de acest incident (inclusiv adresa in care explicati ce s-a intamplat.
Dupa ce ati facut acest lucru asteptati.
ANAF va intra in conceiul firesc de ordihna si o sa va raspunda ca s-a primit documentatia si ca vor face cele necesare. Nici ei nu stiu ce trebuie facut.
Dumneavoastra doar asteptati.
Pana sa se arda cardul sunt rolele cu vanzarile si Z-tul zilnic
AVeti un registru al casei de marcat in care se scriu manual toate bonurile emise, urmand ca dupa repararea casei de marcat sa le treceti manual pe toate in ordine din acel Registru
Reparati casa de marcat si sa aveti la indemana toate documentele (nota de costatare, factura si procesul verbal de reparare, TOATE documentele)
Dupa ce se repara casa de marcat faceti o adresa catre ANAF (o depuneti manual in SPV in coltul din stanga in care explicati toata istoria: stricaciunea produsa, repararea: pas cu pas) Scrieti in locul special pentru acest lucru foarte putin si le spuneti ca atasati arhiva cu toata documentatia. (arhiva va fi in format ZIP)
Faceti urmatoarele:
Intocmiti o adresa in care spuneti pas-cu-pas ce s-a intamplat; semnati-o si stampilati-o.
Scanati TOATE documentele legate de acest incident (inclusiv adresa in care explicati ce s-a intamplat.
Dupa ce ati facut acest lucru asteptati.
ANAF va intra in conceiul firesc de ordihna si o sa va raspunda ca s-a primit documentatia si ca vor face cele necesare. Nici ei nu stiu ce trebuie facut.
Dumneavoastra doar asteptati.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!