Listare stat de plata

mirone

Listare stat de plata

#1 Mesaj de mirone »

Buna ziua !
Am un salariat cu o norma de lucru lunara de 63 ore, fara norma zilnica, adica poate lucra in medie 3 ore pe zi. La listrarea statului de plata imi apare numarul de zile lucrate ca fiind 16. Unde pot modifica numarul de zile lucrate ?

horvaya687

Re: Listare stat de plata

#2 Mesaj de horvaya687 »

Buna ziua. Am dat cu capul si eu de aceasta problema. Desi urasc AI-ul, am primiti o idee ce pare sa functioneze. Mai jos aveti raspunsul primit, spre sa va fie de folos.

"Salariul nu se modifică automat în funcție de orele lucrate dacă tipul salariului este setat ca lunar și nu este configurat corect câmpul pentru orele lucrate sau salariul orar. Pentru a avea salariul calculat în funcție de orele lucrate, trebuie să verificați următoarele: Dacă salariatul are tipul salariului setat pe "Orar", atunci trebuie completat corect câmpul Salariu orar. Pentru contractele fără normă zilnică stabilită (norma 0), trebuie completat corect câmpul Ore pe lună cu numărul de ore lucrate în luna respectivă. După validarea statului de salarii, dacă numărul de ore lucrate diferă de la o lună la alta, trebuie modificat manual câmpul cu orele lunare pentru a recalcula salariul. Asigurați-vă că ați apăsat butonul "Actualizare date" înainte de validarea statului de salarii, pentru a prelua corect modificările. Astfel, salariul se va calcula corect în funcție de orele lucrate doar dacă aceste setări sunt făcute corect și actualizate în program. "

Scrie răspuns