Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu pasii de urmat in Saga imobilizari. Eu am operat reevaluarea cu 26.02.2026. Am trecut in registrul imobilizarilor suma la valoarea ramasa. Idem luni ramase (a fost reevaluata o imobilizare integral amortizata). Am inchis si martie, doar ca sa vad daca apare amortizare si nu apare! Ceva am facut gresit. Multumesc
reevaluare imobilizare
Re: reevaluare imobilizare
Banuiesc ca nu i-ati spus pe ce perioada in viitor se va face amortizarea
Daca ati lasat perioada veche, SAGA considera inchisa amortizarea si nu mai genereaza nimic.
Asa cred eu.
Daca ati lasat perioada veche, SAGA considera inchisa amortizarea si nu mai genereaza nimic.
Asa cred eu.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Salut, In meniul in care se face reevaluarea programul nu te intreaba in cate luni amortizezi noua valoare.
Am trecut 48 de luni in registrul de evidenta, acolo am pus si valoarea noua, rezultata din revaluare (mijlocul fix era complet amortizat anterior reevaluarii). Data operatiunii este 26.02.2026. Am simulat o inchidere la 31.03.2026, dar nu calculeaza amortizare.
Am trecut 48 de luni in registrul de evidenta, acolo am pus si valoarea noua, rezultata din revaluare (mijlocul fix era complet amortizat anterior reevaluarii). Data operatiunii este 26.02.2026. Am simulat o inchidere la 31.03.2026, dar nu calculeaza amortizare.
Undeva gresesc sau nu inteleg cum tine cont programul de valoarea noua si de durata noua? Voi cum ati inregistrat reevaluari de imobilizari, astfel incat din luna urmatoare sa calculeze amortizare?