Buna,
Sper sa nu intreb ceva ce s-a mai intrebat pe forum...
Se poate lista balanta analitica fara detalii la 401/411?
Nu ma intereseaz o balanta de 15 pagini cu tot felul de solduri (majoritatea pe 0) la furnizori si clienti.
As vrea sa fie analiticele la 512, 371 etc dar la fz, clienti sa nu fie.
Mai are cineva probleme asemanatoare?
Multumesc,
Andrei
listare balanta analitica fara detalii la fz/clienti
Poti la listarea balantei sintetice sa-ti alegi maxim 8 conturi sintetice care sa-ti apara defalcate in analitic si in balanta.Le introduci in casutele din ecranul de listare balanta.
Nu inteleg insa, de ce doresti sa-ti apara in balanta toate analiticele?
Nu inteleg insa, de ce doresti sa-ti apara in balanta toate analiticele?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Re: listare balanta analitica fara detalii la fz/clienti
Buna ziua!
Cum pot lista o balanta cu conturi analitice, dar sa nu imi apara acele conturi care au sold 0?
Multumesc!
Cum pot lista o balanta cu conturi analitice, dar sa nu imi apara acele conturi care au sold 0?
Multumesc!
Buna ziua
Nu puteti sa listati o balnata iar conturile care au zold 0 (zero) sa nu mai apara.
Chiar daca nu au sold, aceste conturi apar deoarece au rulaje in luna/an.
Avand in vedere coloanele din balanta si tinand cont ca trebuie verificate totalurile coloanelor, chiar este necesar sa apara si acele conturi cu sold 0 ( zero), altfel balanta ar fi dezechilibrata.
In anul financiar urmator nu o sa mai apara daca au sold 0 (zero) si daca nu aveti operatiuni inregistrate pe acestea in anul financiar curent.
Nu puteti sa listati o balnata iar conturile care au zold 0 (zero) sa nu mai apara.
Chiar daca nu au sold, aceste conturi apar deoarece au rulaje in luna/an.
Avand in vedere coloanele din balanta si tinand cont ca trebuie verificate totalurile coloanelor, chiar este necesar sa apara si acele conturi cu sold 0 ( zero), altfel balanta ar fi dezechilibrata.
In anul financiar urmator nu o sa mai apara daca au sold 0 (zero) si daca nu aveti operatiuni inregistrate pe acestea in anul financiar curent.
In regula, problema era ca am 70 de clienti si vreo 40 furnizori, astfel ca am multe pagini ...
listeaza doar sintetic, sau listeaza tiparind in fisier PDF. Nu mai e nevoie sa o listezi o vezi pe ecran.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Multumesc pentru sugestie!
Pentru StefI
La balanta selectezi "analitica" -> "fara analitice pentru conturile:" si treci "401" si "411", in acest caz aceste doua conturi o sa apara sintetic, iar restul analitic.
La balanta selectezi "analitica" -> "fara analitice pentru conturile:" si treci "401" si "411", in acest caz aceste doua conturi o sa apara sintetic, iar restul analitic.
Multumesc, m-am gandit si eu la asta, dar totusi as fi vrut sa imi apara pe analitic clientii si furnizorii cu sold...Dar poate totusi pt. dosar e in regula cu sintetic la clienti si furnizori, ca sa nu mai am atatea pagini de listat.